Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mila Kunis sa pre úlohu v novom filme zmenila na blondínu a sekne jej to!
Zdielať na

Mila Kunis sa pre úlohu v novom filme zmenila na blondínu a sekne jej to!

Zdroj: joj.sk

34 / ročná herečka momentálne v Berlíne nakrúca nový film The Spy Who Dumped Me. Vďaka fotkám papparazov s ňou môžeme byť na chvíľu aj na pľaci.

Manželka Ashtona Kutchera po prvý raz zažiari na filmovom plátne ako blondína. Napriek tomu, že jej to pristane, jej krásne hnedé vlasy zostali nedotknuté a za jej nový imidž môže iba parochňa. Tak ako sa vám páči? 

The Spy Who Dumped Me je akčná komédia o dvoch kamarátkach, Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon), ktoré sa vyberú na "dobrodružnú" cestu po Európe, po tom, čo jedna z nich zistí, že jej bývalý priateľ je agent. Osudový muž z tejto snímky sa volá Sam Heughan a Mila, teda Audrey, sa s ním pre zápletku v príbehu musela aj bozkávať. (Snáď bulvárne média zbytočne nerozhorčili Ashtona touto fotografiou :) 

profimedia

​Film sa nakrúca v týchto dňoch vo viacerých európskych destináciach. Mnohočlenný štáb má už za sebou natáčanie vo Viedni, či v Amsterdame. Ďaľšími lokáciami sú Praha a Budapešť. Takže, ak ste fanúšikmi Mily Kunis, možno sa vám ju pošťastí niekde stretnúť :) Film bude mať premiéru v lete 2018.

Ak však preferujete pohodlnejšiu cestu ako vidieť Milu Kunis, nemusíte čakať na letnú premiéru, pretože ju uvidíme v našich kinách už čoskoro. Pokračovanie komédie Matky rebelky (Bad Moms) bude mať premiéru už 23.novembra pod názvom Matky rebelky: Šťastné a Veselé.

Súvisiace články

Najčítanejšie