Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Komédia Alibi na mieru sa vo Francúzsku stala kasovým trhákom!
Zdielať na

Komédia Alibi na mieru sa vo Francúzsku stala kasovým trhákom!

Zdroj: Bonton Film

"Alibi na mieru" prináša do kín to najlepšie, čo francúzske komédie kedy divákom ponúkli. Zábavnú tému, divokú zápletku, bláznivé situačné gagy, skvelé postavy a samozrejme kvalitný francúzsky humor.

Hlavný hrdina prevádzkuje kanceláriu zameranú na zabezpečenie alibi na zákazku. Zamiluje sa však do dievčaťa, ktoré nenávidí klamstvá a čoskoro zistí, že jej otec je jeho dobrý klient. Vo Francúzsku sa z komédie "Alibi na mieru" stal jeden z najnavštevovanejších filmov roka. Režisérom a zároveň predstaviteľom hlavného hrdinu je Philippe Lacheau

Alibi na mieru

Alibi na mieru

Bonton Film

Greg, hlavný hrdina filmu a všetkých možných alibi, samotný boh nerestí a tajomstiev, sa zamiluje a samozrejme bezhlavo. Veď jeho priateľka je krásna, sympatická, vo všetkých smeroch úžasná a tiež ho miluje. No neznáša, keď niekto klame, a tak Greg radšej tají, čo vlastne robí a čomu sa jeho agentúra venuje. To je však iba začiatok. Keď sa ide zoznámiť s rodičmi svojej životnej lásky, zistí, že jej otca veľmi dobre pozná. Lavína šialených udalostí, problémov a zvratov na seba nenechá dlho čakať. 

Alibi na mieru

Alibi na mieru

Bontonfilm

​TRAILER

Viac o bláznivej komédii ALIBI NA MIERU sa dozviete v relácii KINOSÁLA, 14. októbra o 19:30 na JOJ PLUS!

V našich kinách si môžete tento film pozrieť už od 12.10!

Najčítanejšie