Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do našich kín dorazil film Bajkeri: Uvidíte v ňom Celeste Buckingham v nahej scéne?
Zdielať na

Do našich kín dorazil film Bajkeri: Uvidíte v ňom Celeste Buckingham v nahej scéne?

V našich kinách si už môžete pozrieť českú hudobnú romancu Bajkeri, kde si zahrala aj speváčka Celeste Buckingham. Na slovenskej premiére sme zisťovali, či sa nechala nahovoriť aj na chúlostivú scénu.

Celeste Buckingham sa po rozprávke Láska na vlásku objavila v ďalšom filme - v českej hudobnej romanci Bajkeri, ktorá je už aktuálne v našich kinách. Tentoraz to však bolo pre ňu oveľa náročnejšie. Vo filme totiž hrá rýchlokorčuliarku, ktorá je spolu s ďalšími dievčatami z tímu na cyklistickom sústredení na Morave. Aj napriek tomu, že k športu má blízko, zo začiatku jej nebolo všetko jedno a do bicyklovania sa dostávala len veľmi ťažko. "Bola som najslabší člen, ale s najväčšou odvahou, no snaha tam samozrejme bola," priznala Celeste. "Mala som hrať, že som profesionálna športovkyňa a toho som sa obávala najviac, ale našťastie nám to vyšlo. Uvidíte vo filme." Pokračovala ďalej.

Najväčší zlom však prišiel, keď sa skupina športovkýň mala kúpať v kameňolome. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby nemuseli byť nahé. V prípade Celeste však urobili tvorcovia výnimku. Akú? Viac sa dozviete vo videu. 

Bajkeri

Bajkeri

Continental film

​Bajkerom sa budeme venovať aj v relácii Kinosála, v sobotu 28. októbra o 19:25 na JOJ PLUS. A ešte stále sa môžete zapojiť aj do súťaže o kvalitné víno. Výhercov vyžrebujeme v pondelok 30.10.

Súvisiace články

Najčítanejšie