Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nové trailery, ktore by ste si nemali nechať ujsť!
Zdielať na
Novinky

Nové trailery, ktore by ste si nemali nechať ujsť!

Tento týždeň sa objavilo niekoľko trailerov k očakávaným filmom.

Star Wars: Poslední Jediovia (slovenská premiéra 14.12.)

Sci-fi film, uvádzaný aj ako Epizóda VIII zo série Star Wars, režíroval Rian Johnson a napísal k nemu aj scenár. Postavy z predchádzajúcich filmov hrajú v hlavných úlohách Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Medzi novoobsadenými hercami sú Benicio del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. The Last Jedi je posledným filmom Carrie Fisher, ktorá zomrela v decembri 2016. Pokračovanie Star Wars Epizóda IX je naplánovaná na rok 2019.

I, Tonya (premiéra v USA 8. 12.)

Temný thriller rozpráva príbeh potupenej krasokorčuliarky Tonyi Harding, ktorej kariéra skončila, keď ju a jej priateľa obvinili z organizácie útoku na jej olympijskú súperku, Nancy Karrigen. Tonya odmietla obvinenie, ale nakoniec bola odsúdená za to, že bránila stíhaniu svojho priateľa – Jeffa Gilloolyho a údajne bola aj zapletená do tohto trestného činu. V hlavnej úlohe Margot Robbie.

Downsizing (premiéra v USA 22.12.)

Matt Damon sa nechal zmenšiť v duchu novej teórie, ktorá má vyriešiť problémy s preľudnením planéty. V spoločenskej satire režiséra Alexandra Paynea si zahrali Christoph Waltza a Hong Chau.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie