Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Emma Stone zmenila farbu vlasov a má nového frajera!
Zdielať na

Emma Stone zmenila farbu vlasov a má nového frajera!

Zdroj: profimedia.sk

Hoci s hercom Andrewom Garfieldom prechovávajú k sebe stále hlboké city, už spolu nechodia. Jej novým partnerom je režisér Dave McCury.

profimedia

​Emma Stone a Andrew Garfield sa minulý víkend stretli na akcii Governors Awards a nemohli vyzerať šťastnejšie. Počas slávnostného ceremoniálu strávili spolu takmer každú voľnú chvíľu. 

Emma Stone

Emma Stone

Shutterstock

​Emma a Andrew, ktorí sa rozišli v októbri 2015, sa verejne podporovali aj počas sezóny 2016-2017. Ju nominovali za film La La Land a jeho za Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu. Andrew vyvolal dokonca standing ovation, keď vyhrala Zlatý glóbus a o mesiac neskôr si fanúšikovia všimli, že mal slzy v očiach, keď získala Oscara za Najlepšiu herečku.

instagram

​Andrew priznal, že ostáva jej najväčším fanúšikom: "Neustále ma svojou prácou inšpiruje a obdivujem, ako si za ňou stojí. Tešilo ma sledovať jej úspech a rozkvet do herečky, akou je dnes. Bolo tiež úžasné, ako sme sa navzájom podporovali."

Práve preto sa celý svet pýta, prečo sa títo dvaja nedajú znovu dokopy? Táto cesta sa totiž minulý mesiac zatvorila - Emma si našla nového partnera, ktorým je režisér a scenárista Dave McCary.

Dave McCary

Dave McCary

profimedia.sk

​Hoci sa Andrew a Emma k sebe nevrátili, vždy budeme radi sledovať, ako sa títo starí dobrí priatelia navzájom podporujú. A čas ukáže...

Najčítanejšie