Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skvelá správa pre fanúšikov: Šiesta séria seriálu Prison Break je oficiálne potvrdená!
Zdielať na

Skvelá správa pre fanúšikov: Šiesta séria seriálu Prison Break je oficiálne potvrdená!

Tešíte sa na pokračovanie tohto hitu?

Fanúšikovia seriálu Prison Break sa majú na čo tešiť, pretože spoločnosť Fox oficiálne oznámila, že tento hit sa vráti na obrazovky v podobe šiestej série.

Táto informácia vyšla na povrch 4. januára, keď Dominic Purcell, ktorý hrá postavu Lincolna Burrowsa, sa o tomto návrate zmienil na svojom Instagrame.

https://www.instagram.com/dominicpurcell/

Aj keď ešte nie je určený termín, kedy uvidíme prvú epizódu série, šéf spoločnosti Fox Entertainment, Michael Thorn, vyzerá nadšene, keď rozpráva o budúcich plánoch: "Práve pripravujeme pokračovanie seriálu Prison Break," povedal Thorn. "Pred pár týždňami sme počuli prvé námety k ďalšej kapitole, ale ešte nemáme scenár. V plnej miere očakávam, že sa zapoja obaja bratia, pretože viem, že sú k dispozícii," dodal.

No keďže pri piatej sérií sa zdalo, že sa ukončili všetky dejové línie, fanúšikovia sú zvedaví, ako bude ďalej pokračovať tento príbeh.

Zatiaľ čo väčšina hercov a členov štábu sú nadšení, nie každý zdieľa rovnaké pocity. Minulý rok v máji tvorca Paul Scheuring povedal, že sa nepustí do ďalšej série bez dobrého scenára: "Aby sme mohli pokračovať, museli by sme nájsť rovnako silný alebo dokonca silnejší príbeh a to si myslím, že bude veľmi ťažké," povedal Scheuring. "Nikdy nehovor nikdy, ale nebudeme pokračovať len preto, aby sme jednoducho natáčali ďalej. Musí to byť skvelé! Viem, že to herci veľmi chcú, ale v tomto okamihu nemám nič v rukách," dodal.

Tešíte sa na ďalšiu sériu seriálu Prison Break?

Najčítanejšie