Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vzniká snímka na pozadí vrážd Charlesa Mansona! Akú úlohu tam zohrá DiCaprio?
Zdielať na

Vzniká snímka na pozadí vrážd Charlesa Mansona! Akú úlohu tam zohrá DiCaprio?

Zdroj: SITA

Máme sa na čo tešiť.

Quentin Tarantino už čoskoro oznámi hlavných predstaviteľov svojho nového filmového projektu. Najviac sa hovorí o hercovi Leonardo DiCapriovi, ktorý hral aj vo filme Django, ktorý režíroval práve Tarantino.
Leonardo by mal vo filme predstavovať starnúceho herca, počas leta v roku 1969, keď sa stali vraždy Charlesa Mansona.

Twitter

Ďalšie známe tváre, ktoré sa uchádzajú o túto filmovú skúsenosť sú Margot Robbie, Tom Cruise, Brad Pitt a Samuel L. Jackson. Samotná Margot sa k tomu vyjadrila jasne: "Nič nie je oficiálne, ale vraždila by som za spoluprácu s Tarantinom."

Spoločnosť Sony Pictures plánuje uviesť túto snímku v auguste 2019 - 50 rokov po tom, čo "Mansonova rodina" zavraždila herečku Sharon Tate. Napriek významnému podielu Charlesa Mansona, Tarantino vysvetlil, že to nie je hlavnou myšlienkou filmu: "Nie je to o Charlesovi Mansonovi, je to o roku 1969."

Ako sme už spomenuli, príbeh sa odohráva v Los Angeles počas leta 1969 a sústreďuje sa na televízneho herca, ktorý má za sebou úspešný seriál a hľadá spôsob, ako sa dostať do filmového biznisu. Strašná vražda Sharon Tate a jej štyroch priateľov kultom nasledovníkov Charlesa Mansona slúži ako základ pre hlavný príbeh.

Najčítanejšie