Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Selena Gomez je poriadne tvrdohlavá! Už ľutuje, čo urobila!
Zdielať na
Novinky

Selena Gomez je poriadne tvrdohlavá! Už ľutuje, čo urobila!

Zdroj: SITA

Selena Gomez darovala svoj zárobok (niektoré zdroje tvrdia, že to bolo viac) za film A Rainy Day in New York na organizáciu Time´s Up, ktorá sa zameriava na pomoc sexuálne zneužívaným osobám. A dôvod?

Napriek obvineniam zo sexuálneho zneužívania, Woody Allen ďalej nakrúca filmy s najväčšími hviezdami Hollywoodu. Zdá sa však, že niektoré z nich svoje účinkovanie v Allenových filmoch už oľutovali. Medzi nimi je aj mladá herečka a speváčka Selena Gomez, ktorá sa vzdala svojho platu za Allenov film A Rainy Day in New York. Urobila tak po tom, ako ju niektorí jej fanúšikovia kritizovali na sociálnych sieťach za to, že nenasleduje svojich hereckých kolegov z očakávaného Allenovho filmu. Timothée Chalamet a Rebecca Hall darovali celú svoju mzdu rovnakej organizácii už dávno pred ňou.
Timothée navyše podporil LGBT centrum v New Yorku a RAINN, ďalšiu organizáciu bojujúcu proti sexuálnemu násiliu. Týmto dávajú jasne najavo, že nechcú profitovať na spolupráci s človekom, ktorý bol niekoľkonásobne obvinený z rôznych prípadov zneužívania.

Selena Gomez, Woody Allen

Selena Gomez, Woody Allen

profimedia.sk

Fanúšikovia sa snažili na sociálnych sieťach dohovoriť aj Seleninej mame, s ktorou má momentálne naštrbené vzťahy pre opätovný návrat k svojmu ex-priateľovi - Justinovi Bieberovi. Tá Seleniným fanúšikom odkázala: „Prepáčte, ale nikto nemôže donútiť Selenu urobiť niečo, čo ona sama nechce. Mala som s ňou dlhý rozhovor o tom, aby s ním (Allenom) nespolupracovala, ale nezabralo to. Jej tím tvoria úžasní ľudia. Nie je tam žiadna vinná osoba. Nikto ju nekontroluje. Všetky svoje rozhodnutia robí sama. Nezáleží na tom, ako veľmi jej chcete pomôcť, ignoruje to!" 

Profimedia

​Zdá sa, že Selenu predsa len spoločenský nátlak donútil zamyslieť sa nad svojim rozhodnutím s Allenom pracovať. Premiéra spomínaného filmu A Rainy Day in New York bude v kinách už tento rok, presný dátum však ešte nie je určený.

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie