Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Super Bowl 2018: Pozrite si všetky nové filmové ukážky!
Zdielať na
Novinky

Super Bowl 2018: Pozrite si všetky nové filmové ukážky!

V Amerike je Super Bowl jedna z najviac sledovaných udalostí a filmové štúdia sú ochotné zaplatiť milióny, len pre to, aby počas pauzy videlo ukážky na ich filmy čo najviac ľudí. My vám tieto ukážky prinášame!

A Quiet Place
Režisér a herec John Krasinski stojí vo filme po boku svojej ženy Emily Blunt. Horor ukazuje neznáme nebezpečenstvo, pre ktoré musí rodina opustiť svoj domov a ostať celý čas v tichu.

Red Sparrow
Tento špionážny thriller, natáčaný aj na Slovensku, nám v ukážke ponúkol nové zábery. Hlavných úloh sa zhostili Jennifer Lawrence a Joel Edgerton.

Solo: A Star Wars Story
Fanúšikovia Star Wars budú môcť nahliadnuť do začiatkov kariéry Han Sola, ktorého si zahral Alden Ehrenreich. Okrem neho sa vo filme objavia aj hviezdy ako Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany či Donald Glover.

Skyscraper
Nový akčný film Dwayna Johnsona nám dáva kratučkú ukážku, v ktorej sa hlavný hrdina znervózňuje z možných problémov. Tie môžu prameniť aj z bývania v najvyššej budove sveta.

Jurrasic World: Fallen Kingdom
Premiéru 22. júna bude mať pokračovanie Jurského sveta. Obsadenie hlavných úloh ostáva rovnaké, a preto sa môžeme znova tešiť na vtipného Chrisa Pratta a Bryce Dallas Howard.

Mission: Impossible – Fallout
Šieste pokračovanie série o agentovi Ethanovi Huntovi – Mission: Impossible – Fallout nám už klasicky ponúka akciu a napätie.

The Cloverfield Paradox
Marketingovo prekvapil film The Cloverfield Paradox, ktorý diváci mohli nájsť na Netflixe hneď po ukončení Super Bowlu.

Avengers: Infinity War
Nové zábery nám prinieslo štúdio Marvel a tak máme v tejto 30-sekundovej ukážke možnosť vidieť o niečo viac ako sme mali predtým.

Autorka: Lucia Harbuľáková 

Zdielať na

Najčítanejšie