Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Leonardo DiCaprio a Kate Winslet zachránili život mladej ženy!
Zdielať na
Novinky

Leonardo DiCaprio a Kate Winslet zachránili život mladej ženy!

Zdroj: etonline.com

Kolegovia z filmov Titanic a Núdzový východ sa rozhodli urobiť dobrý skutok po tom, čo sa k nim dostali informácie o žene z Rossendalu v Anglicku.

Gemma Nuttall sa odhodlala nepodstúpiť chemoterapiu počas tehotenstva a teraz má vďaka svojmu rozhodnutiu krásnu dcérku Penelope. Hneď po pôrode začala Gemma s liečbou, zatiaľ čo Penelope bojovala o život v inkubátore.

thesun.co.uk

Keď sa Kate Winslet dopočula o tejto statočnej žene, kontaktovala Leonarda a spolu sa im podarilo vyzbierať 300 000 dolárov na liečbu pre Gemmu. Vyzbierali ich vďaka aukcii pomenovanej podľa ich postáv z filmu Titanic – Jack a Rose, na ktorej sa dražili 3 stretnutia s týmito hviezdami. Okrem potrebnej sumy pre Gemmu vyzbierali navyše jeden milión dolárov, čo pomôže ďalším ľudom s podobným problémom.

popsugar.com

Doktori pôvodne dávali Gemme 6-12 mesiacov, no po imunoterapii v Nemecku, zaplatenej vďaka Leovi a Kate, prehlásili, že je už vyliečená. „Bola som z toho nervózna, ale Kate sa ma stále pýtala, ako sa mám a ako pokračuje moja liečba. Chcela mi pomôcť. Povedala som jej, že sa jej nikdy nebudem môcť dostatočne zavďačiť, no ona na to len odpovedala, nech sa tým netrápim,“ povedala Gemma pre portál Mirror.


Autroka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie