Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toto by ste nečakali! Robin Williams mal nezvyčajnú kamarátku, ktorá za ním doteraz smúti
Zdielať na

Toto by ste nečakali! Robin Williams mal nezvyčajnú kamarátku, ktorá za ním doteraz smúti

Zdroj: ign.com

Okrem toho, že bol Robin Williams jednou z najväčších hviezd Hollywoodu, mal aj veľké srdce. Vnímali to tak všetci jeho priatelia.

Podľa časopisu Billionare Robin podporoval počas svojho života až 28 charít. Nikto by nemohol tvrdiť, že to bol zlý človek. Keď ho pozvali na stretnutie s najinteligentnejšou gorilou na svete – Koko, ktorá rozumela angličtine a komunikovala v znakovej reči, Robin neváhal a stretol sa s ňou v roku 2001 v ZOO v San Franciscu.

Koko si s Robinom hneď padli do oka a celý čas sa presmiali a šteklili. Gorila dokonca spoznala herca, pretože ho už videla v jednom z jeho filmov. „Bolo to úžasné a nezabudnuteľné,“ povedal Robin o tejto skúsenosti.

myfox8.com

Čo však mnoho ľudí netušilo bol fakt, že ešte pred týmto stretnutím trpela Koko depresiou po smrti jej priateľa Michaela. „Robin ju z toho dostal. Po Michaelovej smrti sa po prvý raz smiala práve vtedy, keď bola s Robinom,“ prezradil jej tréner.

V roku 2014 však Koko znova začala smútiť a to po nečakanej Robinovej smrti. Keď sa jej tréner dozvedel o Robinovej samovražde, Koko hneď vycítila, že sa niečo stalo. Plakala a znakovou rečou vyjadrila svoju ľútosť.

huffingtonpost.com

„Koko bola veľmi zarmútená, hlavu mala sklonenú a pery sa jej triasli,“ stálo v tlačovej správe nadácie Gorilla.


Odchod tohto herca nás všetkých zasiahol, no na tomto príklade je vidieť, že najviac to zarmútilo tých, ktorí ho osobne poznali a navždy im bude chýbať.

Najčítanejšie