Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Cara Delevingne má viac než kamarátsky vzťah s dcérou slávneho speváka!
Zdielať na

Cara Delevingne má viac než kamarátsky vzťah s dcérou slávneho speváka!

Zdroj: Profimedia

To, že má Cara rada dievčatá už všetci vedia, no teraz flirtuje s dcérou bývalého kráľa popu.

Cara Delevingne, Paris Jackson

Cara Delevingne, Paris Jackson

Getty images

​O Paris Jackson a Care Delevingne sa začalo hovoriť, že spolu chodia, keď ich nachytali, ako sa bozkávajú na verejnosti. Minimálne sa teda priatelia a možno aj niečo viac. Kto vie, aká je pravda...

Podľa magazínu People spolu flirtujú, ale zatiaľ nie sú vo vzťahu. Paris má 19 a žije svoj život naplno so všetkým, čo k tomu patrí. Nemá chuť sa tak skoro usadiť. Podľa The Daily Mail začiatkom minulého týždňa videli Delevingne a Jackson, ako sa pri tanci bozkávajú a boli na večeri spolu s Macaulayom Culkinom a jeho priateľkou.  Ako isto viete, Culkin, je Parisiným krstným otcom.

Jackson podporila klebety aj tým, že uverejnila na Instagrame fotku Cary spolu s príbehom, kde spolu pozerajú film CAROL z roku 2015, ktorý je práve o lesbickej láske, a pritom sa túlili k sebe v perinách.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Instagram

​Podľa portálu Page Six sa tieto dve dali dokopy, pretože majú podobné záujmy. „Sú zažraté do svojej hudby a noci trávia spievaním a brnkaním na gitare,“ prezradil zdroj.

Či sú však vo vzťahu, na to sa názory líšia. Podľa istého zdroja je na uzávery príliš skoro. „Cara ani nemá čas na poriadny vzťah, pretože neustále má nejaké pracovné záväzky a niečo nakrúca. Nepopieram však, že medzi nimi preskočila iskra.“ 

Cara Delevingne

Cara Delevingne

profimedia.sk

​Nechajme sa teda prekvapiť, čo sa z toho vyvinie. Isté však je, že Cara a Paris sú viac ako priateľky.

Najčítanejšie