Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Anna Polívková hviezdi ako single žena v novej českej komédii!
Zdielať na

Anna Polívková hviezdi ako single žena v novej českej komédii!

Zdroj: Magic Box Slovakia

Komédia Dve nevesty a jedna svadba príde do kín o mesiac. Pozrite si oficiálny trailer a plagát!

Českí filmári prinášajú na plátna kín novú komédiu. Herecký koncert Anny Polívkovej má názov Dve nevesty a jedna svadba a ponúka vtipný a trefný pohľad do života dnešných typických single žien.

Dve nevesty a 1 svadba

Dve nevesty a 1 svadba

Magic Box Slovakia

Marie (Anna Polívková) je typická mestská single. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať samých blbcov. Naopak jej sestra Karolína (Ester Geislerová) už toho pravého našla a plánuje svadbu. Práve kvôli tomu Marie prichádza po dlhej dobe za rodinou na návštevu do svojej rodnej dediny. Doma stretáva svoju dávnu lásku, Jiřího (Jaroslav Plesl). V okamihu je jasné, že ich city nie sú minulosťou a skončia spolu v posteli. Celá vec má, však jeden veľký háčik. Práve Jiří je totiž snúbencom jej sestry...

TRAILER

V hlavných úlohách sestier diváci uvidia čoraz obľúbenejšiu Annu Polívkovú a Ester Geislerovú. Objekt ich záujmu, Jiřího, stvárnil Jaroslav Plesl. Svojráznych rodičov si zahrali Bohumil Klepl a Eva Holubová. Réžie novej českej komédie sa ujal Tomáš Svoboda, scenár spolu s ním napísal Marcel Bystroň. Film má premiéru 26. apríla.

Najčítanejšie