Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dwayne Johnson otvorene o depresii: Zrútil sa mu svet!
Zdielať na

Dwayne Johnson otvorene o depresii: Zrútil sa mu svet!

Čo vyvolalo u sympatického herca depresiu a ako si s ňou poradil?

Sympatický herec priznal, že trpel depresiou po tom, čo jeho mama chcela spáchať samovraždu, no on jej v tom zabránil. V tom čase mal len 15 rokov. Pred dvoma mesiacmi pridal herec na Instagram fotografiu, pod ktorou opisuje ako jej v tom zabránil. „Trápenie a bolesť sú skutočné. Bol som zničený a depresívny,“ povedal.

https://www.instagram.com/p/Bepdn7llGWc/?utm_source=ig_embed

Moja mama sa pokúsila zabiť, keď som mal 15. Vystúpila z auta na ceste Interstate 65 v Nashville a vošla do premávky. Kamióny a autá sa jej vyhýbali, aby ju nezrazili. Schytil som ju a stiahol späť na krajnicu. Zvláštne na tom je, že do dnešného dňa si nič z tohto nepamätá. Asi je to tak lepšie.

Dwayne sa neskôr vyjadril, že po tomto zážitku neustále plakal, nikam nechodil a nedokázal nič urobiť. Myslel si, že sa dostal do bezvýchodiskového bodu svojho života. To však nebolo všetko, čo sa Dwaynovi v tej dobre prihodilo. Jeho sen stať sa profesionálnym hráčom futbalu zničili viaceré zranenia. Neskôr sa predsa len pripojil ku Kanadskej futbalovej lige, no po necelom roku s ním rozviazali kontrakt. Celé sa to zakončilo rozchodom s jeho dlhoročnou priateľkou.

Dwayne a jeho mama

Dwayne a jeho mama

etonline.com

Jeho život však nabral úplne iný spád, keď sa v roku 1996 dal na wrestling a o desať rokov na to okúsil herectvo, pri ktorom aj ostal. Dwayne vraví, že od tej doby majú on aj jeho mama svoje duševné choroby pod kontrolou a všetkým, čo trpia, rovnako ako kedysi oni, radí, aby vyhľadali odbornú pomoc.

„Obaja sme sa uzdravili, no musíme dávať pozor na ostatných ľudí, ktorí trpia. Musíme im pomôcť dostať sa cez tú bolesť a pripomínať im, že nie sú sami,“ dodal.

etonline.com

Herec sa momentálne teší nielen z kariéry, ale aj z dvojročnej dcérky Jasmine. Dúfajme, že si už nikdy nebude musieť prechádzať podobným obdobím a bude naďalej rozdávať radosť a smiech tak, ako to robil aj doteraz.

Najčítanejšie