Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zoznámte sa s hviezdnym obsadením nového filmu Bohemian Rhapsody!
Zdielať na

Zoznámte sa s hviezdnym obsadením nového filmu Bohemian Rhapsody!

Zdroj: www.popsugar.com

Kto stvárni legendu hudobnej scény - Freddieho Mercuryho?

Bohemian Rhapsody konečne získava jasné kontúry! Biografický film o kapele Queen má vonku oficiálny trailer a povieme vám, bude to hudobná mágia! Ktorých hercov uvidíme vo filme?

Rami Malek ako Freddie Mercury

www.popsugar.com

​Hviezda filmu Mr. Robot stvárni Freddieho Mercuryho, ikonu kapely Queen. Na základe traileru veríme, že bude perfektný!

Gwilym Lee ako Brian May

www.popsugar.com

​Herec seriálu Jamestown bude hrať gitaristu kapely Queen, Briana Maya. Lee je britský herec, ktorý má za sebou veľa rolí, no vykreslenie jedného z pôvodných členov legendárnej kapely je preňho doteraz najvýznamnejšou úlohou.

Joseph Mazzello ako John Deacon

www.popsugar.com

​Joseph Mazzello privedie k životu basgitaristu Johna Deacona. Herca môžete poznať z jeho dlhej histórie detských rolí z filmov ako Jurský Park, Červená vážka a Dievčatá z Jersey. V nedávnej dobe sme ho mohli vidieť vo filme Sociálna sieť a v pár epizódach seriálu Strážca poriadku.

Ben Hardy ako Roger Taylor

www.popsugar.com

​Mladý britský herec bude mať plné ruky s úlohou bubeníka Rogera Taylora. Ben Hardy patrí medzi menej skúsených hercov, v porovnaní s niektorými svojimi kolegami. No jeho úloha v televíznom seriáli EastEnders dokázala, že ide o skvelý talent. Tento film však bude zatiaľ jeho treťou najväčšou filmovou úlohou, predtým sa vyskytol aj vo filme X-Men: Apokalypsa a Only the Brave.

Lucy Boynton ako Mary Austin

www.popsugar.com

​Lucy Boynton bude hrať Mary Austin, Fredieho dlhoročnú múzu. Frontman kapely napísal množstvo piesní pre Mary, vrátane "Love of My Life". Aj keď v priebehu rokov mali medzi sebou rôzne problémy, vždy stála po jeho boku.

Allen Leech ako Paul Prenter

www.popsugar.com

Hviezda seriálu Downton Abbey si zahrá v Bohemian Rhapsody tak trochu hlupáka. Jeho úlohou je Paul Prenter, osobný manažér Freddieho od roku 1977 do roku 1986. Napokon ho prepustili za zradu speváka. Predával totiž informácie o ňom novinárom.

Aidan Gillen ako John Reid

www.popsugar.com

John Reid je predstaviteľ druhého manažéra kapely od roku 1975 do roku 1978. Tento írsky herec je známy z populárneho seriálu Game of Thrones a nedávno sme ho videli v Kráľovi Artušovi: Legenda o meči.

Tom Hollander ako Jim Beach

www.popsugar.com

Tento ​anglický herec si zahrá tretieho manažéra kapely Queen, Jima Beacha. Jim prevzal túto pozíciu od Johna Reida v roku 1978. Herec má mnoho ocenení a mohli sme ho vidieť vo filme Pýcha a predsudok a Piráti z Karibiku: Na konci sveta aj v mnohých televíznych reláciách.

Aaron McCusker ako Jim Hutton

www.popsugar.com

​Írsky herec Aaron McCusker bude hrať Mercuryho blízkeho človeka - jeho priateľa Jima Huttona. Freddie popri svojej láske k Mary a niekoľkým mužom, odovzdal svoje srdce práve Jimovi. Aaron, ktorý hral v seriáli Shameless a v The Astronaut Wives Club, si nezahrá rockera, ale pomôže fanúšikom dozvedieť sa viac o osobnom živote Freddieho Mercuryho.

Najčítanejšie