Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bývalá partnerka Sylvestra Stalloneho porodila v 54 rokoch zdravé dieťatko!
Zdielať na

Bývalá partnerka Sylvestra Stalloneho porodila v 54 rokoch zdravé dieťatko!

Zdroj: Profimedia

Modelka, herečka a hviezda reality šou Brigitte Nielsen priviedla na svet svoje piate dieťa.

Päťdesiatštyriročná rodáčka z dánskeho Rodovre o tom informovala magazín People. Otcom dieťaťa je jej 39-ročný piaty manžel Mattia Dessi, za ktorého sa vydala v roku 2006.

Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen

profimedia

Dievčatko, ktoré prišlo na svet v piatok v Los Angeles, dostalo meno Frida a pri narodení vážilo zhruba 2500 gramov. Nielsen má pritom už štyroch dospelých synov, 23-ročného Raoula Meyera Jr., 25-ročného Douglasa Meyera, 28-ročného Killiana Gastineau a 34-ročného Juliana Windinga.

www.instagram.com/realbrigittenielsen/

„Sme nesmierne šťastní, že sme do našich životov mohli privítať našu nádhernú dcérku. Bola to dlhá cesta, no stála za to. Nikdy sme neboli viac zamilovaní," uviedli manželia vo vyhlásení, ktoré poskytli People.

Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen

profimedia

​​Brigitte Nielsen odštartovala hereckú kariéru v akčnom filme Červená Sonja (1985), v ktorom si zahrala po boku Arnolda Schwarzeneggera. V tom istom roku sa stretla so Sylvestrom Stalloneom a ešte koncom roka sa za neho stihla vydať. Spoločne si zahrali v snímkach Rocky IV (1985) a Kobra (1986). Rozviedli sa v roku 1987. Hviezda, ktorá sa nevyhla problémom s alkoholom a niekoľkým škandálom, sa ukázala aj v snímkach ako Policajt v Beverly Hills 2 (1987), Snowboardová akadémia (1996) či niekoľkých televíznych filmoch o princeznej Fantaghiro.

Najčítanejšie