Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z dcéry Heatha Ledgera je veľká slečna a vyzerá celkom ako on! Odpadnete z tej podoby!
Zdielať na

Z dcéry Heatha Ledgera je veľká slečna a vyzerá celkom ako on! Odpadnete z tej podoby!

Zdroj: Just Jared

Pozrite si fotky, ako vyrástla!

Už je to viac ako 9 rokov, čo Heatha Ledgera našli mŕtveho v apartmáne na Manhattane. Austrálsky herec zomrel na zástavu srdca spôsobenú akútnou intoxikácia po požití kombinácie liekov na predpis a tabletiek na spanie. Nie je jasné, čo ho k tomu viedlo, no vieme úplne presne, že táto herecká hviezda neskonale milovala svoju dcéru Matildu.

Heath Ledger

Heath Ledger

Pinterest

Matilda Rose Ledger sa narodila 28. októbra 2005, iba rok po tom, ako jej otec začal randiť s herečkou Michelle Williams, s ktorou sa stretol počas nakrúcania filmu Skrotená hora.

Profimedia

"Matilda je rozkošná a múdra. Michelle a ja ju veľmi milujeme. To, že som otcom, prekonalo všetky moje očakávania. Je to asi najpozoruhodnejšia skúsenosť, akú som doteraz mal," povedal Ledger pre InTouch v roku 2005.

Heathov priateľ, Gerry Grennell, zas povedal pre magazín People, že dokonca aj posledné týždne svojho života, Ledger stále myslel na svoju dcéru. “Strašne mu chýbala, ona aj celá rodina."

People

V roku 2007 sa pár rozhodol ukončiť svoj tri roky trvajúci vzťah, ale ostali blízkymi priateľmi až do Heathovej smrti. V čase, keď nakrúcal Batman a blížila sa jeho smrť, Matilda mala len 2 roky, a jej matka ju chcela chrániť pred zrakom verejnosti. „Matilda bude vychovaná tak, aby na svojho otca nikdy nezabudla," povedala Michelle Williams krátko po jeho smrti.

Michelle Williams

Michelle Williams

Zimbio

​V rokoch, ktoré nasledovali, bola Matilda málo videná najmä preto, že viaceré médiá rešpektovali zákon o nepublikovaní neautorizovaných fotografií. Dnes je z Matildy krásne 12 ročné dievča, ktoré zdedilo po svojom otcovi najmä jeho výzor a  energiu. Nedávno ju nafotili s jej matkou a podobnosť s otcom je naozaj neuveriteľná, čo poviete?

Michelle Williams s dcérou

Michelle Williams s dcérou

Splash

Matilda Rose Ledger

Matilda Rose Ledger

Daily Mail/Elder Ordonez/Splash

Najčítanejšie