Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Záhadná postava Slender man ohrozuje tínedžerov v novom traileri!
Zdielať na

Záhadná postava Slender man ohrozuje tínedžerov v novom traileri!

Pozrite si nový trailer pripravovaného hororu, ktorý vstúpi do našich kín už v auguste!

Zozbieraj čo najrýchlejšie všetkých 8 papierov, inak ťa dostane… Spomínate si na nákazlivú počítačovú hru Slender Man spred niekoľkých rokov? Záhadná postava, ktorá sa dokáže svojim obetiam dostať do hlavy a priviesť ich k šialenstvu, pred niekoľkými rokmi doslova ovládla internet a tisíce umelcov inšpirovala k tvorbe krátkych filmov, koláží či hororových poviedok. Už o necelý mesiac zažije Slender Man svoj debut aj na filmových plátnach, v dlhoočakávanom rovnomennom horore. Pozrite si jeho nový trailer, v ktorom tento internetový fenomén terorizuje skupinu amerických študentov.

V malom mestečku v americkom Massachusetts chcú štyri stredoškoláčky rituálom poprieť existenciu tajomného Slender Mana. Keď však jedna z nich záhadne zmizne, všetko nasvedčuje tomu, že je v skutočnosti jeho poslednou obeťou.

V hlavných úlohách sa v horore Slender Man predstavia Jaz Sinclair známa z filmu Papierové mestá, Julia Goldani Telles zo seriálu The Affair a tiež dvojica, ktorá už má napriek nízkemu veku s horormi skúsenosti - Joey King (V zajatí démonov) a Annalise Baso (Ouija). Režisérom filmu je Sylvain White (Tanec ulice), scenár má na svedomí David Birke, ktorý pred dvoma rokmi ohúril scenárom k francúzskej dráme Elle.

Film Slender Man má svoju slovenskú premiéru 23. augusta. 

Slender man

Slender man

itafilm

Najčítanejšie