Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dwayne Johnson a Emily Blunt vás vtipným videom zavedú do svojho nového filmu!
Zdielať na

Dwayne Johnson a Emily Blunt vás vtipným videom zavedú do svojho nového filmu!

Zdroj: http://www.comingsoon.net

Už teraz vidieť príjemnú atmosféru na natáčaní.

Dwayne Johnson a Emily Blunt natočili skvelé video, v ktorom vidíme nielen kde sa bude odohrávať ich nový film, ale aj silnú chémiu, ktorá medzi nimi je. Film sa bude volať Jungle Cruise a vyrába ho spoločnosť Walt Disney Pictures. Nižšie v tomto článku nájdete aj samotné video!

V tejto snímke uvidíme množstvo filmových hviezd: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti a Jack Whitehall.

V Jungle Cruise hrá Dwayne kapitána lode, ktorý zoberie svoju sestru a jej brata na misiu. Majú nájsť strom, o ktorom si myslia, že má liečivé účinky. Po ceste stretávajú veľa divokej zveri a pretekajú sa s druhou konkurenčnou nemeckou expedíciou. Túto skupinu vedie Ramirez, ktorý je považovaný za darebáka.

Scenár pôvodne napísali J.D. Payne a Patrick McKay, ale nedávno ho prepísal Michael Green, ktorý v minulosti pracoval na filmoch Logan alebo Blade Runner 2049. Film produkuje spoločnosť Dwayna Johnsona, Seven Bucks Productions.

​Jungle Cruise sa pripojí k filmom, ktoré spoločnosť Disney vytvorila na základe svojich atrakcií v tematických zábavných parkoch. Ďalšími filmami na zozname sú The Country Bears, Strašidelný dom, Misia na Mars, Krajina zajtrajška a najpopulárnejší Piráti z Karibiku. Disney plánuje aj z tohto filmu spraviť franšízu, v rovnakom duchu ako urobila Pirátov z Karibiku. Na Jungle Cruise sa začalo pracovať v máji tohoto roku a natáča sa počas celého leta. Máme sa tak na čo tešiť!

Najčítanejšie