Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Skvelá správa pre fanúšikov: Vzniká životopisný film o Amy Winehouse!
Zdielať na

Skvelá správa pre fanúšikov: Vzniká životopisný film o Amy Winehouse!

Zdroj: Isifa

Kto stvárni vo filme túto dnes už legendárnu speváčku?

Amy Winehouse mala za sebou sľubnú kariéru a plánovala množstvo nových projektov. Žiaden z nich sa však neuskutočnil, keď v roku 2011 nečakane zomrela. No teraz vďaka speváčkinej rodine vznikne biografická snímka o živote tejto rebelky

Alison Owen spolu s Debou Hayward si zobrali pod taktovku produkciu filmu a scenáristom sa stal Geoff Deane. Dokonca aj samotná rodina Winehouseovcov sa stala výkonnými producentmi, pričom výťažok z filmu venujú Nadácií Amy Winehouse, ktorá pomáha mladým ľuďom so závislosťou. Otec Amy,  Mitch Winehouse, povedal, že ich rodinu už v minulosti oslovili s myšlienkou nakrútiť biografický film, ale až teraz cítil, že nastal ten správny čas.

TASR/Matt Sayles/ilustračné

​​"Teraz už sme schopní oslavovať Amyn výnimočný talent a život," povedal. "Prostredníctvom Nadácie Amy Winehouse vieme, že skutočný príbeh o jej závislosti, môže pomôcť mnohým ďalším, ktorí môžu mať podobné problémy."

Natáčanie je naplánované na rok 2019 a tak sa pravdepodobne v najbližších dňoch dozvieme, kto stvárni vo filme túto legendárnu speváčku. Mitch povedal, že hľadajú neznámu mladú Angličanku z Londýna, ktorá by sa vedela vžiť do života jeho dcéry. "Chceme, aby sa niekomu podarilo vykresliť Amy takú, aká bola," povedal. "Zábavná, brilantná, očarujúca a zároveň hrozná."

Najčítanejšie