Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Padla prvá klapka novej Evitovky! Vo filme hrajú aj zahraničné hviezdy!
Zdielať na

Padla prvá klapka novej Evitovky! Vo filme hrajú aj zahraničné hviezdy!

Zdroj: Príliš osobná známosť

Film nesie názov Príliš osobná známosť .

Pred pár dňami padla prvá klapka nového filmu Príliš osobná známosť režisérky Marty Ferencovej, ktorý vzniká podľa rovnomennej knihy Evity Twardzik Urbaníkovej, pod producentskou taktovkou Petra Núñeza. Tvorcovia sa opäť stretávajú po úspešnej spolupráci pri kinohite Všetko alebo nič, ktorý minulý rok na Slovensku, v Čechách a v Poľsku videlo v kinách spolu 850 000 divákov.

Vo filme sa predstavia hereckí predstavitelia z viacerých krajín, zo Slovenska - Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš; z Českej republiky – Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová a Petra Hřebíčková, z Chorvátska Janko Popović Volarić a zo Srbska Branislav Trifunović a Predrag  Manojlović, ktorý dokonca účinkoval v kultovom filme režiséra Emira Kusturicu, Čierna mačka, biely kocúr.

Hlavná postava Príliš osobnej známosti je Natália, slobodná tridsiatnička. Žije sama, pracuje v dizajnovom štúdiu a má najlepšiu priateľku Simonu. Tá je čerstvo po rozvode, po ktorom jej 11 ročný syn odchádza žiť s otcom Stanom a ona je nútená začať žiť odznovu. Cez malé dievčatko sa Natália zoznamuje s Marekom, vdovcom a podnikateľom. Začína medzi nimi vzťah, ktorý z diaľky pozorným okom sleduje aj jeho svokra Eva, ktorá mu pomáha s malou dcérkou. Zo začiatku sa Eva správa ako poriadna potvora, postupne však Natáliu prijíma na miesto svojej dcéry. Eva začína hľadať svoj nový zmysel života a aj do jej života zrazu vstúpi nový muž.

​Simona tiež nezaháľa a zoznamuje sa s výstredným umelcom Viktorom , pre ktorého sa Simona stáva múzou. Viktor je však posadnutý nielen Simonou, ale aj sexom…

Idylku medzi Natáliou a Marekom naruší podvod jeho spoločníka Olivera. Marek prichádza o všetky financie, na krku má exekúciu, musí prepúšťať zamestnancov a problémy začne zapíjať alkoholom. Postupne alkoholu prepadne tak, že nie je schopný normálne fungovať. Všetko na seba preberá Natália, ktorú malá Terezka začína považovať za svoju mamu, keďže vlastnú si už nepamätá. Marek pomoc Natálie odmieta a ona začína riešiť veľkú vnútornú dilemu...

Film Príliš osobná známosť, ktorý je príbehom troch žien, troch pohľadov na život a troch spôsobov vnímania lásky, by mal do kín prísť v máji 2019.

Najčítanejšie