Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jennifer Lopez nakrúca nový film o striptérkach: Cardi B zažiari v hlavnej úlohe!
Zdielať na

Jennifer Lopez nakrúca nový film o striptérkach: Cardi B zažiari v hlavnej úlohe!

Cardi B mieri do Hollywoodu.

Rapperka, ktorá sa narodila v Bronxe, bude už čoskoro debutovať v celovečernom filme s názvom Hustlers. Dej sa odohráva okolo skupiny striptérok, ktoré sa rozhodnú pomstiť svojim bývalým klientom z Wall Street.

Vo filme uvidíme momentálne najvychytenejšie hviezdy, medzi ktorými okrem Jennifer Lopez a Cardi B bude aj herečka z filmu Šialene bohatí aziati, Constance Wu, Lili Reinhart zo seriálu Riverdale, Julia Stiles, či Keke Palmer.

Scenáristkou a režisérkou filmu Lorene Scafaria a natáčanie začne neskôr v tomto mesiaci v New Yorku. „Veľmi sa teším, že mám príležitosť pracovať s touto dynamickou skupinou žien,“ povedala. "Som vďačná, že sme zostavili takúto silnú zostavu a nemôžem sa dočakať, kedy začneme nakrúcať."

Lopez a Cardi B už v minulosti spojili svoje sily spolu s ich rapperským kolegom, DJ Khaledom. Toto trio si odnieslo z minuloročného odovzdávania cien MTV Video Music Awards sošku za najlepšiu spoluprácu.

Cardi B otvorene hovorí o časoch, keď si zarábala ako striptérka. Priznala sa, že peniaze, ktoré si zarobila tancom, jej zachránili život.

A hoci to bude pre Cardi B jej prvý celovečerný film, pred kamerou sa cíti ako ryba vo vode. Sme zvedaví na výsledok. ;-)

Súvisiace články

Najčítanejšie