Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tieto celebrity prezradili svoje skúsenosti s marihuanou: Na niektorých sa poriadne zasmejete!
Zdielať na

Tieto celebrity prezradili svoje skúsenosti s marihuanou: Na niektorých sa poriadne zasmejete!

Zatiaľ čo u nás je marihuana zakázaná, v mnohých štátoch ju ľudia užívajú na dennej báze. Aké sú príbehy známych ľudí s touto drogou?

Kathy Bates 

Kathy momentálne hrá v seriáli, ktorý sa tak trochu zameriava na marihuanu a niet sa čo čudovať, že s ňou má aj skúsenosti. "Keď čítam scenár, som zhúlená. Veľmi sa pri tom smejem a fajčím ju pre výskum," priznala. 

popsugar.co.uk

Jennifer Lawrence 

Jennifer zdieľala svoju skúsenosť z oslavy narodenín slávnej moderátorky Ellen DeGeneres. "Nemala som ešte pripravený odvoz a tak som si zafajčila trávu s nejakými rapermi, ktorí boli na párty. Musím priznať, že ich "materiál" je niekde inde," povedala. 

cnbc.com

Sophie Turner a Maisie Williams

Sophie priznala, že ona a jej kamarátka Maisie Williams fajčili marihuanu po dlhých dňoch strávených nakrúcaním, aby relaxovali. "Často sme u seba prespávali a len tak sme sedeli, pozerali hlúpe videá, jedli a fajčili trávu. Zhúlili sme sa, sedeli sme vo vani a navzájom sme sa maľovali. Bola to sranda," prezradila Sophie. 

shared.com

Josh Hutcherson a Seth Rogen 

Josh hrá v seriáli Future Man a Seth v ňom pár častí režíroval. "Myslel som si, že celá tá vec okolo Setha, že fajčí veľa marihuany je len výmysel, ale nie je. Boli sme v polovici nakrúcania, ktoré režíroval a mali sme pauzu. Vytiahol si svoje malé púzdro a bol sklamaný, pretože mu jeho žena zabalila na celý deň len sedem cigariet marihuany. Pozrel som sa naňho a bol som v šoku," povedal Josh. 

imdb.com

Nick Jonas

Nick sa priznal, že noc predtým, než mal uviesť jedno odovzdávanie cien, si dal lízatko plné THC a nedopadlo to veľmi dobre. "Večer som si užil a cítil som sa dobre. Ráno som vstal a všetko bolo spomalené. Nevedel som, čo sa deje a musel som odovzdať tie ceny. Keď som zišiel z pódia, opýtal som sa môjho manažéra, či si myslí, že to bolo na mne vidieť a ten povedal, že to určite každý vedel," smial sa Nick. 

teenvogue.com

Anne Hathaway 

Pri jednom rozhovore sa Anne opýtali, ako je na tom vo vzťahu s marihuanou na škále od 0 do 10. "Nie som na nízkych číslach, ale je tu jedna vec. Som rodič a nechcem sa nechať zatknúť, tak poviem nula, lebo na tom nemám povolenie," povedala. 

observer.com

Miley Cyrus

Pri Miley nie je žiadnym prekvapením, že užívala marihuanu. Skôr by bolo prekvapením, ak by prestala, no predsa sa len našli príležitosti, keď to obmedzila. Naposledy v šou u moderátora Jimmyho Fallona. "Stále som bola veľmi zhúlena pri rozhovoroch s tebou. Pamätám sa, že keď som tu bola naposledy, bola v som kostýme zajaca a potom ako mačka. Malo to jeden dôvod a to, že som bola neskutočne zhúlená. Prestala som fajčiť, pretože keď tu sedím, chcem mať v hlave jasno a v mojom najnovšom albume je obrovská vášeň," priznala Miley. 

theglobeandmail.com

Susan Sarandon 

Susan prezradila, že na všetky veľké hollywoodske akcie chodí pod vplyvom marihuany. Okrem Oscarov. "Jediné zlo, keď húlim je to, že veľa jem. Odovzdávania cien sú veľmi dlhé, takže kým sa dostanete na červený koberec, už vôbec nie ste zhúlení, ale váš cukor klesne a vy chcete len jesť. Pamätám sa, že počas jedného veľmi dlhého odovzdávania cien som sedela pred spevákom Sealom a on mi podával niečo na zahryznutie, aby som to vydržala," povedala Susan. 

thedailybeast.com

Najčítanejšie