Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Náhoda alebo zámer? Tom Holland možno omylom potvrdil vzťah so Zendayou!
Zdielať na

Náhoda alebo zámer? Tom Holland možno omylom potvrdil vzťah so Zendayou!

Zdroj: teenvogue.com

Žijeme vo svete sociálnych sietí a herečka Zendaya sa v nich vyzná jednoznačne lepšie, ako jej herecký kolega Tom Holland.

Týchto 22-ročných hercov spájajú fanúšikovia už od premiéry filmu Spider-Man: Návrat domov. Momentálne sú na novinárskom turné k pokračovaniu tohto filmu. Na verejnosti sa správajú ako kamaráti a svoj vzťah nepotvrdili.

usmagazine.com

"Sme ako najlepší kamaráti. Je úžasná. Mám trochu problémy s vyrovnávaním sa so slávou, no Zendaya je veľmi slávna, tak jej len zavolám a opýtam sa jej, ako to zvláda. Som veľmi šťastný, že mám kamarátku, akou je ona," povedal Tom. 

"Sme kamaráti. Je to skutočne jeden z mojich najlepších priateľov. Pri natáčaní som sa bála, že to bude čudné, pretože je o dosť nižší než ja. Som extrémne vysoká, no na skúškach sme sedeli a tak to bolo fajn," takto poprela ich vzťah Zendaya ešte v roku 2017.

instogram.pro

Tom však teraz urobil niečo, na čom sa aj samotná Zendaya poriadne pobavila. Označil ju totiž na spoločnej fotografii, no jej menovku umiestnil na veľmi zaujímavé miesto. 

​"Predpokladám, že nevieš, ako funguje Instagram a to je dôvod, prečo si umiestnil moju menovku práve na toto miesto," napísala Zendaya pod fotku. Ľudia na internete sa hneď začali pýtať, čo má znamenať, že Tom označil Zendayu priamo vo svojom rozkroku. A jej odpoveď stála za to.

"On je len instagramovo hlúpy," napísala pod špekulácie. "Nie je to žiadne tajomstvo, že nie som dobrý v Instagrame. V podstate som ako starý chlap," priznal Tom u Jimmyho Kimmela. Zdá sa, že Zendaya a Tom sú naozaj len dobrými kamarátmi, ktorí spolu trávia veľa času.

Súvisiace články

Najčítanejšie