Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Natalie Portman popiera vzťah so známym hudobníkom! Ten však uverejnil fotku ako dôkaz!
Zdielať na

Natalie Portman popiera vzťah so známym hudobníkom! Ten však uverejnil fotku ako dôkaz!

Zdroj: etonline.com

Natalie Portman ostala pohoršená po tom, čo hudobník Moby spomína na ich vzťah vo svojej biografii. Herečka tvrdí, že sa to nikdy nestalo.

V Mobyho knihe sa presnejšie píše, že mal tvoriť s herečkou pár, keď mal 33 rokov, zatiaľ čo ona mala 20. Stretli sa po jeho vystúpení v Texase. Moby s ňou údajne chodil na párty počas jej študentských čias na Harvarde a spomína na to, ako sa bozkávali pod starými stromami a zaspávali spolu v náručí v jej izbe. "Pár týždňov som sa snažil byť jej priateľom, no nefungovalo to," napísal a spomenul aj to, ako mu na konci vzťahu volala, že stretla niekoho iného. 

vulture.com

Natalie však vidí celú situáciu inak. "Bola som prekvapená, že charakterizuje veľmi presný čas, počas ktorého som ho poznala a hovorí o ňom, ako keby sme spolu chodili. Moje spomienky sú také, že sa omnoho starší muž v mojej spoločnosti správal čudne a ja som práve vyšla zo strednej školy. Povedal, že som mala 20. To som určite nemala. Bola som pubertiačka, práve som mala 18. Nikto si neoveril fakty, ani on, ani jeho vydavateľ. Vyzerá to tak, že to urobil zámerne. Použil tento príbeh, aby sa jeho kniha predávala a to bolo pre mňa veľmi znepokojujúce," povedala v jednom rozhovore. Taktiež priznala, že s Mobym trávila čas, no len ako kamarátka. 

Moby zareagoval na jej komentár na svojom Instagrame. 

https://www.instagram.com/p/BxwubzJhaq2/?utm_source=ig_web_copy_link

Práve som čítal bulvárny článok, v ktorom Natalie Portman povedala, že sme spolu nikdy nechodili. To ma zmiatlo, pretože sme v skutočnosti spolu chodili. Po krátkej známosti v roku 1999 sme ešte roky zostali kamarátmi. Mám rád Natalie, rešpektujem jej inteligenciu a aktivizmus. Ale úprimne, neviem prečo nehovorí pravdu o našom (krátkom) stretávaní sa. Príbeh je spomenutý aj v mojej knihe Then It Fell Apart, je skutočný a je tam veľa odkazov. Ďakujem. Moby

Ps: Úplne rešpektujem to, že Natalie môže ľutovať vzťah so mnou (aby som bol fér, tiež by som to asi ľutoval), ale to nemení skutočnosti na našej krátkej romantickej minulosti. 

Moby vo svojej knihe tiež spomína, že sa snažil randiť s Lanou Del Rey, no ani tento vzťah nevyšiel. Kde je pravda však pravdepodobne nezistíme. 

Najčítanejšie