Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kto koho odkopol? Bradley nakoniec nebol ten, kto si našiel niekoho iného!
Zdielať na

Kto koho odkopol? Bradley nakoniec nebol ten, kto si našiel niekoho iného!

Zdroj: etonline.com

Po filme Zrodila sa hviezda a silnom pute, ktoré si Bradley Cooper a Lady Gaga vybudovali, si mnohí mysleli, že ich vzťahy stroskotali práve pre náklonnosť, ktorú k sebe mali. Zdá sa však, že všetko bolo inak.

Zdroj blízky páru uviedol, že to bola práve Irina Shayk, ktorá ukončila vzťah s hercom a režisérom Bradleym Cooperom. "Irina sa zrazu rozhodla, že čo je veľa, to je veľa. Cítila, že nemá ten druh oddanosti, ktorý od Bradleyho chcela a stále hádky to robili ťažším a ťažším," uviedol zdroj. 

"Sú to veľmi rozdielni ľudia a keď si to uvedomili, zrazu tu bolo dieťa, ktoré ich vzťah držalo pohromade. Niektorí z ich priateľov si myslia, že sa nestihli spoznať v inej polohe, než rodinnej a všetko to bolo veľmi rýchle. Irina mala naozaj veľké nádeje a cítila, že už keď sa im narodilo dieťa, tak by mala nasledovať svadba, no nikdy k tomu nedošlo. Chcela Bradleyho viaac v každom ohľade. Cítila sa nešťastná a myslela si, že Bradley príliš veľa pracuje," pokračoval. 

Irina a Bradley sa rozišli po štvorročnom vzťahu, no zdá sa, že pár bol nešťastný už dlho. Údajne mali blízko rozchodu už pred premiérou filmu Zrodila sa hviezda, no rozhodli sa, že to prekonajú najmä pre to, že by to malo zlý dopad na film. Keď už bolo po všetkom, čo sa filmu týkalo, Irina si myslela, že sa ich vzťah zlepší no nestalo sa tak. Úlohu v ich rozchode nezohrala ani Lady Gaga, s ktorou Bradleyho spájali. Jednoducho Bradley nedával Irine to, čo vyžadovala. Žiaľ, tento ľúbostný hollywoodsky príbeh skončil nešťastne, no veríme, že si obaja svoje lásky ešte nájdu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie