Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čo hovoria kritici na snímku X-Men: Dark Phoenix? Asi to nedopadlo tak, ako si želali
Zdielať na

Čo hovoria kritici na snímku X-Men: Dark Phoenix? Asi to nedopadlo tak, ako si želali

Zdroj: cosmicbook.news

Dej filmu sa točí najmä okolo mladej Jean Grey, ktorá má problémy zvládnuť svoju obrovskú silu.

Jean Grey v nových filmoch o X-menoch hrala Sophie Turner, v Dark Phoenixovi sa objavili aj James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult a pridala sa k nim aj Jessica Chastain. Niektorí kritici však tvrdia, že čím viac filmov o X-menoch existuje, tým sú horšie. Pozreli sme sa preto na názor viacerých médií. 

lwlies.com

Čo sa týka bojových scén, niektoré divákov ohúrili, no iné im zasa pripadali ako niečo, čo už v tejto franšíze videli. Film však má nový prístup k mutantom, ktorý sa zapáči najmä verným fanúšikom. Tvorcovia sa nebáli riskovať a v tomto ohľade urobili dobre. 

cosmicbook.news

The Guardian uviedol, že úloha, ktorú pre Jessicu Chastain pripravili, bola len zbytočným mrhaním jej talentu. Na druhej strane, najzaujímavejšou bola pre nich práve postava zakladateľa X-menov, Charlesa Xaviera. Rolling Stone však film zhodil pod čiernu zem. Nazval ho najhorším filmom celej X-men série, ktorá zahŕňa celkovo 12 filmov. 

Napriek všetkému je najlepšie tento film v kinách navštíviť osobne a fanúšikovia by určite toto zakončenie jednej éry nemali vynechať. 

Najčítanejšie