Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
V zajatí démonov 3 alebo Mníška 2? Čo chystajú filmári po Annebelle 3?
Zdielať na

V zajatí démonov 3 alebo Mníška 2? Čo chystajú filmári po Annebelle 3?

Zdroj: Continental film

Z bábiky so zlovestným úsmevom sa stáva skutočný kult.

Jedna vec je zrejmá, hrôzostrašné bábiky sú neuveriteľne odolné a nedá sa ich zbaviť. Dôkazom tohto tvrdenia je ďalšie pokračovanie hororového filmu Annabelle 3: Návrat. Režisér tohto filmu, Gary Dauberman, práve pustil do sveta už siedme pokračovanie príbehu tejto bábiky, ktorá prvýkrát uzrela svetlo sveta v roku 2013 vo filme V zajatí démonov.

Samotní diváci dokazujú, že ich tento žáner láka. Minuloročná Mníška zarobila neuveriteľných 365 miliónov dolárov. Napriek tomu, že tvorcovia dúfali v úspech snímky The Crooked Man, ukázalo sa, že ľudí viac zaujalo druhé pokračovanie príbehu V zajatí démonov. Práve z tohto dôvodu producent týchto filmov povedal: Pripravujeme scenár pre ďalšie pokračovanie. Diváci z neho budú mať iný pocit, čo je podľa mňa dobré.“

Horor Annabelle 3 tiež ponúka priestor na ďalšie spin-offy. Vo filme je totiž predstavená izba plná strašidelných predmetov, ktoré zbierajú vyšetrovatelia Ed a Lorraine Warneovci. Vo filme ich stvárnili Patrick Wilson a Vera Farmiga. Samotný režisér priznáva „Použili sme rôzne artefakty a do niektorých som sa naozaj zamiloval.“  Čo hovoríte na to, aj vy sa radi bojíte? ;-)

Inverse

Annabelle 3: Návrat môžete práve teraz vidieť aj v našich v kinách.

Súvisiace články

Najčítanejšie