Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Snímka Last Christmas je ľúbostným listom pre Londýn: Pozrite si prvé fotky z tohto filmu!
Zdielať na

Snímka Last Christmas je ľúbostným listom pre Londýn: Pozrite si prvé fotky z tohto filmu!

Zdroj: ew.com

Hlavné úlohy v tejto snímke stvárnia Emilia Clarke a Henry Golding.

Spojenie to bude viac než čarovné. Réžie sa ujal Paul Feig, známy snímkami ako Dámska jazda, Špión, či Nebezpečná láskavosť. Scenár už pred pár rokmi napísala známa herečka Emma Thompson, ktorá sa vo filme tiež objaví. 

ew.com

"Nakrúcali sme v Londýne, tri týždne pred Vianocami a tak sme použili reálne dekorácie. Konečne som nakrútil ľúbostný list Londýnu tak, ako som to už dlho plánoval," povedal režisér Paul Feig. V snímke naozaj uvidíte najznámejšie londýnske miesta. 

ew.com

Príbeh je o dievčati Kate, ktorá pracuje v obchode a ten je celoročne zameraný na Vianoce. Tam stretne Toma, ktorý v obchode hľadá niečo výnimočné. "Je to milé stretnutie a nebude to to, čo čakáte," pokračoval Paul Feig. Emma Thompson začala písať scenár ešte počas toho, ako žil George Michael, podľa ktorého piesne je snímka pomenovaná. Aj vďaka tomu, že je film zameraný na problémy, akými sú napríklad aj ľudia bez domova, dostal scenár Georgove požehnanie. "Je to veľká škoda, že tu už s nami nie je, ale vedel, že sa to stane a to ma veľmi teší. Cítime, že je tu s nami," spomína na Michaela režisér snímky. 

ew.com

Už podľa fotiek to vyzerá naozaj zaujímavo a tak sa nevieme dočkať, aký príbeh nám táto snímka rozpovie. 

Najčítanejšie