Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gwyneth Paltrow žije so svojím manželom v oddelených domoch! Ako im toto netradičné manželstvo funguje?
Zdielať na

Gwyneth Paltrow žije so svojím manželom v oddelených domoch! Ako im toto netradičné manželstvo funguje?

Zdroj: vanityfair.com

Gwyneth si nepotrpí na tradičné vzťahy. Dokazuje to aj svojím najnovším vyhlásením.

Gwyneth žije spolu so svojím novým manželom, producentom Bradom Falchukom, len štyri dni do týždňa. Ostané dni žije v dome, ktorý sa nachádza blízko ich spoločného bývania. Zdá sa vám to zvláštne? Dôvod prečo to takto robí však dáva zmysel. 

https://www.instagram.com/p/BkIV7k1n3-a/?utm_source=ig_web_copy_link

Obaja manželia, Gwyneth aj Brad, majú deti z predchádzajúcich manželstiev. "Veľa mojich kamarátov mi hovorí, že štýl, akým žijem s Bradom je úžasný a nemala by som nič meniť," povedala Gwyneth.

https://www.instagram.com/p/Bb-QUs5HlLC/?utm_source=ig_web_copy_link

"Keď vyjdete z dlhoročných vzťahov a pochopíte, čo ste robili zle prvý, druhý aj tretí raz, ste pripravení robiť veci inak. Pri prvých manželstvách je väčšinou cieľom založiť rodinu, čo normálne vyžaduje všetkých pod jednou strechou. Pri druhom, či treťom manželstve, keď nemyslíte na to, že by ste spolu mali deti alebo už nejaké máte z predchádzajúcich vzťahov,  vám pripadá jednoduchšie mať dva domy," povedala expertka na vzťahy Charly Lester. 

https://www.instagram.com/p/BxX62g8lO6c/?utm_source=ig_web_copy_link

Gwyneth s Bradom trávia tri dni do týždňa so svojimi deťmi z prechádzajúcich vzťahov a tak predchádzajú zbytočným konfliktom. Stále sú si blízko, no zároveň nie sú spolu. Tento zaujímavý životný štýl pravdepodobne nie je pre každého, no Gwyneth si ho nevie vynachváliť. 

Najčítanejšie