Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pozrite sa, ako to vyzerá doma u Anne Hathaway: Určite by ste taký dom chceli aj vy!
Zdielať na

Pozrite sa, ako to vyzerá doma u Anne Hathaway: Určite by ste taký dom chceli aj vy!

Zdroj: people.com

Anne Hathaway je známa tým, že ma okolo seba rada pokoj a pohodlie. Jej dom v Kalifornii tomu nasvedčuje.

V najnovšom čísle časopisu Architectural Digest vpustila herečka Anne Hathaway čitateľov do svojho domu v slnečnej Kalifornii. Dom bol pôvodne postavený v roku 1906 a zrekonštruovaný vo veľkej miere po požiari v roku 1917. Je ladený do švajčiarskeho dizajnu a vlastní ho spolu s manželom, šperkovým dizajnérom, Adamom Schulmanom. Zatiaľ majú spolu jedného syna, Jonathana, no čoskoro k nemu pribudne aj súrodenec. 

Anne priznala, že sa do domu zamilovala hneď, ako tam prišla na obhliadku práve pre jeho jedinečný dizajn a exteriér. "Je to unikátna kombinácia romantiky a skvelého dizajnu. Náš inštinkt nám hovoril, že to bude veľmi dôležité miesto v našich životoch. Naozaj som videla, ako tu vychovávam svoje deti," povedala Anne. 

Dom je obklopený slnečnými horami a rastú tam dokonca aj pomarančové stromy. Anne priznáva, že toto prostredie je pre ňu neskutočne kreatívne. "Toto miesto má perfektne vybalansované potreby pre samotu aj komunitu. Keď sa musím sústrediť na projekt, viem utiecť od rozptýlenia a vonkajšieho sveta a nájdem inšpiráciu v okolitých horách, kde spievajú vtáky," dodala. Asi každý si vie predstaviť podobné prostredie, no nie každý má to šťastie, ako Anne, aby ho aj skutočne našiel. 

Najčítanejšie