Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Je čas zaliezť pod deku: Týchto 8 nových seriálov musíte vidieť!
Zdielať na

Je čas zaliezť pod deku: Týchto 8 nových seriálov musíte vidieť!

Zdroj: www.ew.com

Ktorý si vyberiete?

Unbelievable

Neuveriteľné je americké dráma, kde hrajú Toni Collette, Merritt Wever a Kaitlyn Dever. Zakladá sa na správach T. Christian Millera a Ken Armstronga o sérii znásilnení vo Washingtone a Colorade.

The Unicorn

Jednorožec je nový americký sitcomový seriál, ktorý vytvorili Bill Martin a Mike Schiff. Čerstvo ovdoveného otca s dvoma dcérami povzbudzujú priatelia, aby znova začal randiť. Na veľké prekvapenie jeho samého sa z neho, atraktívneho pracujúceho otca, stane najvyhľadávanejší partner.

Evil

Zlo je nová mysteriózna dráma, ktorú vytvorili Robert a Michelle Kingovci. Skeptická psychologička sa napriek svojim pochybnostiam spojí s kňazom, aby vyšetrili údajne nadprirodzené prípady.

Living With Yourself

Žiť so sebou samým je americká komédia, ktorú vytvoril Timothy Greenberg. Je to príbeh človeka, ktorý po záhadnej procedúre, ktorá sľubuje zlepšenie kvality života neskôr zistí, že ho nahradil vlastný dvojník.

Modern Love

Moderná láska je pripravovaný romantický komediálny seriál, ktorého námet pochádza z týždenníka The New York Times. Seriál bude skúmať lásku v mnohých formách vrátane tej sexuálnej, romantickej, rodinnej, platonickej aj seba-lásky.

Watchmen

Strážnik je superhrdinská dráma vytvorená na základe DC komiksov. Seriál sa odohráva v alternatívnej realite v Spojených štátoch amerických, v ktorej boli superhrdinovia a maskovaní zločinci pre svoje násilné činy vykázaní. Niektorí z nich plánujú revolúciu, zatiaľ čo iní sa ju snažia zastaviť.

Mrs. Fletcher

Pani Fletcherová je pripravovaný americký komédiálny seriál inšpirovaný rovnomenným románom, ktorý napísal Tom Perrotta. Eva je rozvedená a prechádza krízou stredného veku. Potom čo jej syn odíde na vysokú školu sa rozhodne, že chce zmeniť svoj život. Zažije sexuálne znovuzrodenie a taktiež jej syn sa potýka s vlastnými sexuálnymi problémami.

The Morning Show

Ranná šou je komédialno-dramatický seriál s Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Steveom Carellom. Alex Levy je tvárou ranného spravodajstva. Jej kolega a partner dostal výpoveď, keď prepukol okolo neho sexuálny škandál. Alex bojuje o to, aby si udržala prácu najlepšej redaktorky a zároveň odstránila novú novinárku, ktorá sa snaží zaujať jej miesto.

Najčítanejšie