Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toto sú všetky komiksy DC, na ktoré sa môžete tešiť v kinách!
Zdielať na

Toto sú všetky komiksy DC, na ktoré sa môžete tešiť v kinách!

DC prešlo rušným obdobím, keď sa rozhodlo zmeniť plán, ktorý bol nastavený do roku 2020. Presunul sa pripravovaný film o Flashovi, fanúšikovia sa pripravovali druhú časť Justice League, no predbehli ich snímky ako Aquaman či Shazam!, ktorým sa však darilo. Ak ste fanúšikom práve týchto superhrdinov, máte sa na čo tešiť. DC totiž vôbec neskončilo.

Joker 

Premiéra tejto snímky je už 3. októbra a zatiaľ sú na ňu len dobré ohlasy. Pôjde však o trochu iný komiksový film, než sme zvyknutí. Meno Joaquin Phoenix sa dokonca v mnohých článkoch spája s nomináciou na Oscara. 

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Vo februári máme v kinách ženský komiksový kúsok, ktorý bude viesť Margot Robbie. Na tú sa tešíme už odkedy sme ju videli v Jednotke samovrahov. 

Wonder Woman 1984 

Gal Gadot sa vracia ako Wonder Woman už 4. júna. Podľa názvu vieme, že sa presunieme do roku 1984. Čo nás však čaká, je jedna veľká neznáma. 

batman-news.com

The Batman 

Presunieme sa do roku 2021, kde jedného z najznámejších superhrdinov bude hrať Robert Pattinson. Réžie sa ujme Matt Reeves a rozlúčime sa tak s Benom Affleckom a privítame tohto nového predstaviteľa Batmana. 

rottentomatoes.com

​The Suicide Squad 

V roku 2021 sa taktiež dočkáme pokračovania Jednotky samovrahov. To má už teraz obsadenie preplnené hollywoodskymi hviezdami a tak sa máme na čo tešiť. 

​Aquaman 2 

Warner Bros. pracuje na tom, aby si udržalo Jamesa Wana v režisérskej stoličke, keďže po prvom úspešnom Aquamanovi očakávajú minimálne taký dobrý návrat na strieborné plátno. Malo by sa tak stať v roku 2022. 

rottentomatoes.com

​The Flash 

Zdá sa, že pokračovanie Aquamana predbehne The Flash, no to ešte vôbec nie je isté. Ezra Miller si zopakuje úlohu najrýchlejšieho superhrdinu, no snímku už niekoľkokrát presunuli a tak je možné, že sa tento scenár bude opakovať. 

rottentomatoes.com

​Okrem iného sa povráva o filmoch The Trench, ktorý by mal nadväzovať na život v Atlantise, Green Lantern Corps, ktorého prudukcia sa mierne posunula vpred, či Supergirl a Cyborg, ktorých osudy ešte stále visia na vlásku. Podobne sú na tom aj Blackhawk a Batgirl. Podľa všetkého by si úlohu Jokera mal zopakovať Jared Leto a to v zatiaľ nepomenovanom projekte, ktorý sa bude týkať práve tohto záporáka. Niektorí ešte stále čakajú na návrat Muža z ocele, no keďže DC o tomto projekte od roku 2017 ​neprinieslo žiadne nové správy, pôjde pravdepodobne do zabudnutia. Čo však potvrdené je, že Dwayne Johnson bude hrať Black Adama, scenár na tento film sa už údajne píše. Ava DuVernay sa zasa so štúdiom dohodla na réžii filmu New Gods. Ktoré snímky naozaj uvidíme v kine, ukáže až čas. 

Najčítanejšie