Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nová komédia Free Guy s Ryanom Reynoldsom predstavuje svoj zaujímavý príbeh!
Zdielať na

Nová komédia Free Guy s Ryanom Reynoldsom predstavuje svoj zaujímavý príbeh!

Zdroj: imdb.com

Ryan Reynolds nám servíruje jednu novinku za druhou. O čom bude komédia Free Guy?

Na newyorskom Comic Cone filmoví tvorcovia a herci momentálne predstavujú novinky, ktoré sa budúci rok dostanú do kín alebo na obrazovky. Jednou z nich je aj komédia Free Guy, v ktorej okrem Ryana Reynolda uvidíme oceňovanú herečku Jodie Comer. Po Ryanovom boku znovu uvidíme Taiku Waititiho, ktorý s ním hral aj v snímke Green Lantern. Pre fanúšikov seriálu Stranger Things máme tiež dobrú správu. Vo filme sa objaví Joe Keery, ktorého z tohto seriálu určite poznáte. 

ew.com

Free Guy má so Strager Things ešte jedno spojenie. Tento film bude totiž režírovať Shawn Levy, producent a režisér niektorých epizód Stranger Things. Snímka bude o mužovi, ktorý si uvedomí, že celý život žije vo videohre. Aby toho nebolo málo, zistí, že v tejto hre vôbec nie je hlavnou postavou, ale len bezvýznamnou postavičkou. "Free Guy je príbehom nevinného človeka v neskutočne cynickom svete," povedal Ryan. 

ew.com

Štúdio pri príležitosti Comic Conu ukázalo zúčastneným prvú ukážku filmu a uverejnilo aj prvý plagát. Premiéry sa dočkáme 3. júla 2020. Zatiaľ si môžete pozrieť video zo spomínaného Comic Conu, ktoré predstavuje 4 hlavných hercov.

Najčítanejšie