Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ktorí dvaja herci sa takmer pobili pre priazeň princeznej Diany?
Zdielať na

Ktorí dvaja herci sa takmer pobili pre priazeň princeznej Diany?

Zdroj: thestar.com

Vo svojej pripravovanej knihe Elton John opisuje, ktorí dvaja slávni herci sa stali sokmi v láske.

Princezná Diana mala na mužov zjavný vplyv, aspoň tak to opisuje spevák Elton John vo svojej autobiografii. Konkrétne v nej spomína na jednu večeru, počas ktorej Diana poplietla hlavy hneď dvom hercom naraz. Boli nimi Richard Gere a Sylvester Stallone. 

Večera, ktorú usporiadal vtedajší riaditeľ štúdia Disney, bola plná hviezd. "Hneď zo začiatku vyzerali Richard Gere a Diana zahľadení do seba," napísal Elton. V tom čase bola Diana odlúčená od princa Charlesa a Richard práve ukončil vzťah so Cindy Crawford. 

pagesix.com

"Všetci ostatní sme sa rozprávali, no nemohol som si nevšimnúť zvláštnu atmosféru, ktorá tam panovala. Podľa pohľadov, ktoré si vymieňali, som pochopil, že medzi Richardom a Dianou rastie nové priateľstvo a to sa vôbec nepáčilo Sylvesterovi Stallonemu. Myslím si, že prišiel na párty so zámerom zbaliť Dianu a zistil, že jeho plán sa nepodarí." Takto pokračuje tento príbeh v knihe. 

jezebel.com

Keď prišiel čas na večeru, John si všimol, že Richard aj Sylvester pri stole chýbajú. Eltonov manžel, David Furnish, našiel dvoch hercov práve v čase, keď sa chystali pobiť. Našťastie sa Davidovi podarilo súboj hneď od začiatku prekaziť, no napätie medzi hercami vraj bolo zjavné počas celej večere. "Po večeri sa Diana a Richard vrátili naspäť k svojej debate a Sylvester sa pobral domov kričiac, že by nikdy neprišiel, ak by vedel, že poj**aný princ Krasoň tam bude tiež," pokračuje vo svojej knihe John. Pre magazín People, zástupca Sylvestera Stalloneho nereagoval a zástupca Richarda Gerea nemal k tejto udalosti žiaden komentár. 

Najčítanejšie