Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Snúbenci Joaquin Phoenix a Rooney Mara si k sebe zo začiatku nevedeli nájsť cestu! Čo to zmenilo?
Zdielať na

Snúbenci Joaquin Phoenix a Rooney Mara si k sebe zo začiatku nevedeli nájsť cestu! Čo to zmenilo?

Zdroj: www.usmagazine.com

Ronney Mara sa s Joaquinom Phoneixom stretla počas nakrúcania filmu Ona v roku 2013.

Joaquin prezradil, ako sa cítil, keď prvýkrát stretol svoju snúbenicu Rooney Mara. Herečka, ktorá má teraz 34 rokov, ho údajne zo začiatku skoro úplne ignorovala a mal pocit, že ním opovrhovala.

V skutočnosti to bolo tak, že Rooney bola len hanblivá a o 10 rokov starší Joaquin sa jej tiež od začiatku páčil. "Je to jediné dievča, ktoré som si hľadal na internete. Boli sme len kamaráti, písali sme si e-maily. Nikdy som to neurobil. Nikdy som nevyhľadával dievčatá na internete," priznal Joaquin. A aj to mu pomohlo nájsť si k Rooney cestu.

people.com

Rooney a Joaquin sa spolu po prvý raz prezentovali ako pár na červenom koberci na filmovom festivale v Cannes v roku 2017. "Stále sa spolu rozprávali. Išli spolu do auta a on ju držal za ruku, ako keby k sebe vždy patrili. Vyzerali úplne prirodzene," povedal zdroj, ktorý ich v ten večer videl. Aj napriek tomu, že sa to zo začiatku nezdalo, je viac než jasné, že Joaquin a Rooney k sebe patria. Dokonca majú aj rovnaký životný štýl a chodia spolu na protesty proti týraniu zvierat a sú veľkými podporovateľmi vegánstva.  

news.yahoo.com

Najčítanejšie