Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sci-fi snímky z roku 2019 zoradené od najhoršej po najlepšiu: Toto ste na prvom mieste asi nečakali!
Zdielať na

Sci-fi snímky z roku 2019 zoradené od najhoršej po najlepšiu: Toto ste na prvom mieste asi nečakali!

Prvky sci-fi sa objavujú čoraz viac aj v bežných snímkach a tak je čoraz ťažšie ohúriť bežného návštevníka kina. Ktoré sci-fi filmy zaujali najviac a naopak, ktoré najmenej návštevníkov webu Rotten Tomatoes?

13. Dokonalé repliky 

Tak tomu filmu sa mohlo dariť aj lepšie. Napriek tomu, že to je sci-fi, fanúšikom prekážal scenár, ktorý nedával zmysel. Tento film nezachránil ani Keanu Reeves v hlavnej úlohe. 

12. Muži v čiernom: Globálna hrozba

Príjemná oddychovka, na ktorú však čoskoro zabudnete. Išlo o chabý pokus zachrániť túto franšízu. V tomto sa mnohí kritici zhodujú. 

11. IO 

Toto Netflixu nevyšlo úplne podľa plánov. Celý film bol postavený na dvoch postavách, čo mnohým divákom prišlo nudné a neatraktívne. 

10. Godzilla II: Kráľ monštier

Ani tie najlepšie efekty nezachránia slabý príbeh, ktorý, žiaľ, tento film mal. 

9. Captive State 

Tento sci-fi thriller poteší mnoho divákov. Ponúka inváziu mimozemšťanov a navyše sa venuje aj politickým záležitostiam v takejto dobe.

8. Alita: Bojový Anjel 

Fanúšikovia futuristickej sci-fi akcie si prídu na svoje. Príbeh síce trochu zaostáva za špeciálnymi efektami, no napriek tomu je to solídna snímka. 

7. Aniara  

Oslňujúci, ale trochu nudný. To si myslia diváci o švédskej snímke Aniara. V príbehu totiž nájdete mnoho filozofických otázok, ktoré ostanú bez odpovede. 

6. The Wandering Earth 

Možno nejde o veľmi originálny príbeh, ale film stojí za povšimnutie najmä vďaka jeho prekvapivým momentom a skvelým efektom. 

5. Ad Astra 

Čerstvá novinka nesmie v tomto zozname chýbať. Nie je sa čomu čudovať, že obsadila jednu z vrchných priečok. Ad Astra vám vezme na krásnu vizuálnu prehliadku, na ktorej konci nazriete do jedného zraneného vzťahu medzi rodičom a dieťaťom. 

4. Freaks

Výborné herecké výkony a skvelý a inteligentný scenár. Čo viac môže chýbať dobrému sci-fi? 

3. I Am Mother 

Ďalší počin od Netflixu, no tentokrát sa dá vytknúť len máločo. Hilary Swank nám ponúka sci-fi o robotoch a budúcnosti ľudstva. 

2. Hviezdica

Tento sci-fi horor sa zameriava na vyrovnavanie sa so stratou blízkeho človeka, samotou a do toho všetkého vniknú aj paranormálne javy.

1. See You Yesterday 

Táto snímka okrem cestovania v čase rieši aj spoločenské problémy a to práve nadchlo mnohých divákov. Nájdete ju na Netflixe. 

Najčítanejšie