Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ryan Reynolds je pripravený, no ako to v skutočnosti vyzerá s ďalším filmom o Deadpoolovi?
Zdielať na

Ryan Reynolds je pripravený, no ako to v skutočnosti vyzerá s ďalším filmom o Deadpoolovi?

Zdroj: gq.com

Trvalo10 rokov, kým scenáristi Rhett Reese a Paul Wernick dostali do kín pokračovanie úspešného Zombielandu. Dúfame, že na pokračovanie Deadpoola z ich pera nebudeme musieť tak dlho čakať.

Odkedy Disney odkúpilo štúdio Fox, bolo mnoho špekulácií, ohľadom toho, čo sa bude diať s kontroverzným antisuperhrdinom Deadpoolom. Zdá sa, že teraz tu máme odpoveď. 

"Stále sme v spojení s Ryanom. Máme s ním vymyslených niekoľko projektov, ktoré súvisia s Deadpoolom. Pravdou je, že sa to stále snažíme vymyslieť. Marvel nám sľúbil, že môžeme pokračovať v R-kovom Deadpoolovi a dúfame, že nás tiež nechajú trochu sa vŕtať v marvelovskom svete a hrať sa na tomto piesočku. Naše a Ryanove pocity sú, že musí prísť naozaj dobrý nápad, musí to byť skvelé. Myslím si, že keď sa raz dohodneme, ktorý nápad je ten najlepší, pôjdeme do toho. Ryan je extrémne vyťažený, všetci máme vlastné projekty, ale vstávame s tým, že rozmýšľame o Deadpoolovi a zaspávame s tým, že myslíme na Deadpoola," povedali scenáristi Rhett Reese a Paul Wernick. 

latimes.com

Ryan Reynolds si znovu urobil srandu zo svojich fanúšikov, keď pridal fotku zo štúdia Marvel. Údajne tam bol na konkurze na úlohu Anthonyho Starka. Kto vie? Možno tam bol práve pre to, že sa s Deadpoolom posunuli k finálnemu nápadu. 

https://twitter.com/VancityReynolds/status/1183868327568932865

Najčítanejšie