Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Al Pacino zobral svoju dcéru a priateľku na premiéru: Viete rozlíšiť ktorá je ktorá?
Zdielať na

Al Pacino zobral svoju dcéru a priateľku na premiéru: Viete rozlíšiť ktorá je ktorá?

Zdroj: zimbio.com

The Irishman je novým filmom Martina Scorseseho a jednu z hlavných úloh v ňom hral aj 79-ročný Al Pacino. Ten sa na premiéru vybral rovno s dvoma ženami.

Los Angeleská premiéra filmu The Irishman by sa ani nemohla uskutočniť, ak by sa na nej nezúčastnili najväčšie hviezdy tohto filmu. Al Pacino si na červený koberec so sebou zobral svoju snúbenicu a dcéru. 

Dcéra Olivia, ktorá má 18 rokov a Al Pacinova 40-ročná priateľka, izraelská herečka Meital Dohan, si premiéru poriadne užili. Na premiére sa však nezúčastnila Oliviina dvojička, brat Anton, ktorých mama je herečka Beverly D’Angelo. Beverly a Al Pacino tvorili pár od roku 1996 do roku 2003. Rozišli sa len 2 roky po tom, ako sa im narodili dvojičky. Herec má ešte jedného potomka a to 30-ročnú dcéru Julie, ktorej mamou je učiteľka herectva Jan Tarrant. 

people.com

Al Pacino tvorí s Meital pár od minulého roka, no spolu sa na oficiálnych udalostiach ukazovali len málokedy. Herec pritom len minulý rok ukončil 10-ročný vzťah s argentínskou herečkou Lucilou Solá, ktorej dcéra, Camila Morrone, momentálne chodí s Leonardom DiCapriom. 

Najčítanejšie