Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takúto zmenu by ste nečakali! Charlize Theron ohúri v úlohe, ktorú ani nechcela!
Zdielať na

Takúto zmenu by ste nečakali! Charlize Theron ohúri v úlohe, ktorú ani nechcela!

Charlize Theron je známa svojimi premenami. Táto 44-ročná herečka už pre úlohu sériovej vrahyne pribrala 15 kíl, vyholila si hlavu, či strávila hodiny v posilke.

V traileri na pripravovaný film Bombshell však Charlize spoznal len málokto. Herečka sa zmenila na moderátorku Megyn Kelly, ktorá tiež hrala úlohu pri sexuálom škandále vrcholového manažéra televízie Fox News. Zo začiatku však Charlize nechcela úlohu vôbec zobrať. 

"Každý vie, koho myslíte, keď poviete meno Megyn Kelly. Nie je to, ako keď sa povie meno Aileen Wuornos z filmu Monštrum a ľudia nevedia, kto to je," povedala Charlize. Charlize a režisér Jay Roach, ktorý ju nakoniec prehovoril, aby úlohu prijala, sa rozprávali približne s tuctom ľudí z vnútra televízie. Príbeh chceli vyrozprávať čo najlepšie.

ew.com

"Cítili sme veľkú zodpovednosť, keďže ide o príbeh o ženách, ktoré sa ozvali a boli vypočuté. Mojou zodpovednosťou bolo počúvať a rozprávať sa s toľkými ľuďmi, ako len bolo možné, aby diváci vedeli, čím si prešli. Boli to ženy, ktoré sa nenazývali feministkami a dokonca neboli stále politicky korektné. Napriek tomu sa nebáli ozvať," povedal Jay Roach. 

variety.com

"Všetky moje problémy, ktoré som s tým svetom mala, som musela posunúť na bok pre príbeh, ktorý sme chceli povedať. Nemá to nič spoločné s tým, ako sa cítim ohľadom Fox News alebo ohľadom republikánov. Vôbec to s nimi nemá nič spoločné," povedala Chalize, ktorá film aj produkovala. "Megyn je naozaj tvrdá a mnohí ľudia ju vnímajú ako veľmi silnú a nezlomnú. Sú tu však momenty, hlavne po udalostiach vo filme, kedy ju sledujete a vidíte jej zraniteľnosť," dodala. 

ew.com

Na to, aby sa Charlize podobala na Megyn čo najviac, prizvala make-up artistu Kazu Hira, ktorý vyhral Oscara za masku Garyho Oldmana ako Winstona Churchilla vo filme Najtemnejšia hodina. Kazu Hiro síce odišiel do dôchodku, no pri seriáli Mindhunter pôsobil ako konzultant. Keďže Charlize bola producentkou aj tohto seriálu, uprosila Kazu, aby sa pre film Bombshell vrátil na čas z dôchodku. Stalo sa tak a už v januári príde do kín Charlize ako Megyn Kelly a s ňou aj Nicole Kidman a Margot Robbie. 

Najčítanejšie