Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kritika na hmotnosť Seleny Gomez neprestáva: Takto to zamávalo so slávnou herečkou a speváčkou!
Zdielať na

Kritika na hmotnosť Seleny Gomez neprestáva: Takto to zamávalo so slávnou herečkou a speváčkou!

Zdroj: hellomagazine.com

Selena prezradila, aké to bolo vysporiadať sa s nemilými poznámkami na jej váhu počas toho, ako bojovala s ťažkou chorobou.

Posledné roky si prešla kadečím. Prekonala jeden z najťažších rozchodov v Hollywoode s jej tínedžerkou láskou Justinom Bieberom, musela sa vysporiadať so svojím fyzickým aj mentálnym zdravím, čo sa prejavilo aj na sociálnych sieťach, z ktorých na istý čas odišla. 

Selene pred pár rokmi diagnostikovali lupus, čo je dlhodobá choroba, ktorá spôsobuje zápal kĺbkov, pokožky a orgánov. Momentálne na lupus neexistuje žiaden liek, no symptómy sa môžu zmierniť, ak sa s liečbou začne dostatočne skoro. Selena podstúpila transplantáciu obličky, no trpí ďalšími príznakmi, ktoré chorobu sprevádzajú. 

V najnovšom rozhovore Selena prezradila niečo viac o svojom zdravotnom stave, ktorý ovplyvnil aj jej zmenu váhy. "Mám lupus a riešim aj problémy s obličkami a vysokým krvným tlakom. Mám veľa zdravotných problémov a začala som si uvedomovať, že sa preto mení aj moje telo. Beriem lieky, ktoré musím brať do konca svojho života, ale každý mesiac je to inak, ak mám byť úprimná. Naozaj som si všimla, že ma ľudia pre moju váhu začali očierňovať. V skutočnosti vám tu hovorím moju pravdu. Moja váha kolíše. Záleží to od toho, čo prežívam vo svojom živote," povedala úprimne Selena. 

https://www.instagram.com/p/B4f4NCmDBVo/?utm_source=ig_web_copy_link

Ukázalo sa, že práve neprajné komentáre donútili Selenu opustiť sociálne siete. "Na chvíľu to so mnou zatriaslo," priznala. Odkedy sa na siete vrátila, číta komentáre veľmi zriedkavo. "Som veľmi šťastná, ak si žijem svoj život tu a teraz. Prídem na červený koberec, prezentujem sa tam a už to nepotrebujem vidieť. Zúčastnila som sa na tom, cítila som sa úžasne a to je všetko. Nepotrebujem sa ukazovať každému a počúvať, čo mi chcú povedať," reagovala

https://www.instagram.com/p/B4xgQrzjQIm/?utm_source=ig_web_copy_link

"Veľmi veľa nádherných dievčat a úžasných osôb sa naháňa za obrazom, ktorý ich v konečnom dôsledku ničí. Chcú byť úplne inými osobami, ale to nie je to, čo sa ukrýva v ich vnútri. Chápem to, pozerám sa na iných ľudí alebo som aspoň zvykla a poviem si, čo všetko musím na sebe zmeniť," priznala. V rozhovore sa tiež zdôverila, že by tieto ťažké časy neprekonala, ak by pri sebe nemala rodinu a priateľov. "Neverím, že by som to sama zvládla." 

Najčítanejšie