Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V Hollywoode už dávno nie je začínajúcou hviezdou: Kto je teda Adam Devine?
Zdielať na

V Hollywoode už dávno nie je začínajúcou hviezdou: Kto je teda Adam Devine?

Zdroj: pinknews.co.uk

Známy je najmä z komediálnych filmov, no Adam Devine je tiež výborným spevákom. Čo ste o ňom ešte netušili?

Adam sa narodil v Iowe, ale vyrastal v Nebraske, korene však má v Írsku. Neskôr sa presťahoval do Los Angeles, aby sa z neho stal stand up komik. Keď mal len 11 rokov, zrazilo ho 42-tonové nákladné auto a zlomilo mu všetky kosti v jednej nohe. Trvalo to 2 roky, kým sa naučil znova chodiť. 

Svoju kariéru začínal v seriáli Workaholics. Istý čas býval v dome, kde sa tento seriál nakrúcal. Zvyčajne hrá postavy oveľa mladšie ako je on sám. Napríklad v seriáli Moderná rodina hral postavu o 10 rokov mladšiu. Doteraz je veľmi dobrým kamarátom so svojou kolegyňou z tohto seriálu - Sarah Hylandovou.

digitaledition.chicagotribune.com

Až štyrikrát sa mu podarilo hrať partnera Rebel Wilson a to vo filmoch Ladíme, Ladíme 2, Isn't It Romantic a v seriáli Workaholics. Pred kastingom na film Ladíme si myslel, že je to snímka o baseballe a dokonca si urobil aj rozcvičku a trochu sa zašpinil, aby to ladilo s jeho postavou. Keď bol ešte tínedžerom, pracoval v obchode, kde sa nakrúcal film Schmidtov príbeh. Vyhodili ho odtiaľ, pretože sa nemohol prestať pozerať na Jacka Nicholsona a chcel si byť istý, že jeho tvár bude na kamere. 

pinknews.co.uk

Momentálne je zasnúbený s herečkou Chloe Bridges a vidieť ho môžete v komédii Sexi Jexi už od 28. novembra. 

Najčítanejšie