Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Fanúšikovia Disneyho sú nahnevaní: Toto urobilo štúdio hviezde filmu Aladin!
Zdielať na

Fanúšikovia Disneyho sú nahnevaní: Toto urobilo štúdio hviezde filmu Aladin!

Zdroj: popsugar.com

Twitter sa doslova pretrhol nepríjemnými príspevkami od fanúšikov herca, ktorý stvárnil Aladina v rovnomennom filme.

Pre mnohých radostné správy, no niektorí za tým vidia zvláštne správanie štúdia a streamingovej služby Disney+. Tí totiž oznámili, že chystajú spinoff k muzikálu Aladin. Nenechajte sa však zmiasť. Do tohto filmu totiž neobsadili filmového Aladina, Menu Massouda, ale Billyho Magnussena, ktorý v rozprávke hral jednu z vedľajších postáv, princa Andersa. 

breakingnews.koeln

Ako sme už spomínali, ide síce o radostnú správu pre fanúšikov tejto disneyovky, no len pred pár dňami Mena Massoud priznal, že odkedy bol v kinách tento hit, ktorý zarobil vyše miliardy dolárov, nedostal sa na žiaden kasting. Mnohí sa tak nahnevali, že vedľajšia postava filmu dostane svoju vlastnú snímku, zatiaľ čo predstaviteľ hlavnej postavy nemá prácu. 

see.news

"Už som trochu unavený, že o tom nehovorím. Chcem, aby ľudia vedeli, že to nie je stále prechádzka ružovou záhradou, keď nakrútite niečo, ako bol pre mňa Aladin. Každý si myslí, že zarábam milióny a dostávam veľa ponúk. Vôbec to tak nie je. Nebol som na jedinom kastingu odkedy bol Aladin v kinách," priznal Mena. 

A čo si myslia o tomto kroku Disneyho používatelia sociálnej siete Twitter? 

https://twitter.com/TheGripmonster/status/1203095186169053185

Takže muž, ktorý hral Aladina sa nevie dostať na kasting, ale jediný beloch vo filme, ktorý je v jednej scéne dostane svoj vlastný film.  

https://twitter.com/Amic_8197/status/1203094164294045700

Aladin zarobil miliardu, ale oni nejakým spôsobom našli cestu, ako dať spinoff belochovi. 

https://twitter.com/acrutch01/status/1203100467145924611

Úžasné, že Disney tvorí film pre vedľajšiu postavu belocha, zatiaľ čo hlavná postava tohto obrovského filmu produkovaného miliardovou spoločnosťou nemôže dostať prácu práve pre stereotypy. 

Najčítanejšie