Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krotitelia duchov znova mieria do našich kín: Čo vieme o pokračovaní s podtitulom Afterlife?
Zdielať na

Krotitelia duchov znova mieria do našich kín: Čo vieme o pokračovaní s podtitulom Afterlife?

Režisér Jason Reitman je synom režiséra pôvodných Krotiteľov duchov Ivana Reitmana. Prezradil, čo naplánoval do pokračovania tejto skvelej komédie.

V roku 2016 sme sa dočkali ženských krotiteliek duchov a len štyri roky po tomto filme prichádza ďalší film z tejto franšízy. 

ew.com

Film teda bude mať premiéru v roku 2020 a uvidíme v ňom napríklad Carrie Coon, Mckennu Grace či Finna Wolfharda, ten si zahrá vnuka niekoho z pôvodnej zostavy Krotiteľov duchov. Bude stáť pred veľkým rozhodnutím. Mal by totiž prevziať rodinný biznis.

Vanity Fair

"Táto rodina príde na starú farmu a začínajú spoznávať ich spojenie s originálnymi krotiteľmi duchov. Trevor a Phoebe zistia, kto bol v skutočnosti ich starý otec a či sú schopní pokračovať v tom, čo začal," prezradil Jason Reitman. Na farme majú objaviť veľa pôvodných strojov, ktoré pomáhali krotiteľom. Tešiť sa teda môžeme na mnoho referencií z pôvodných Krotiteľov duchov. Prekvapením bude aj herec Paul Rudd, ktorý by sa mal objaviť v úlohe učiteľa.

Vanity Fair

Vrátia sa aj herci z pôvodnej verzie - Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd či Sigourney Weaver. Premiéra filmu s originálnym názvom Ghostbusters: Afterlife bude mať premiéru 10. júla 2020.

ew.com

Najčítanejšie