Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nominanti na Oscara sa stretli na spoločnej recepcii: Netradičné outfity a obedové menu!
Zdielať na

Nominanti na Oscara sa stretli na spoločnej recepcii: Netradičné outfity a obedové menu!

Zdroj: https://www.yahoo.com/

Kandidáti na cenu Akadémie za rok 2020 sa zišli v pondelok popoludní v Dolby Ballroom v Hollywoode na výročnom obede Oscarov.

Počas podávania kokteilov, ktoré predchádzali slávnostnému obedu, prišiel na akciu Leonardo DiCaprio so svojím otcom, Charlize Theron s mamou a Greta Gerwig prišla so svojou kolegyňou Florence Pugh.

Toto každoročné stretnutie nominantov nie je takou formálnou udalosťou ako samotné udeľovanie cien, napriek tomu si niektoré hviezdy zvolili veľmi netradičné oblečenie. Populárny režisér Quentin Tarantino napríklad prišiel v bowlingovej košeli!

Akadémia sa rozhodla nasledovať trendy a preferencie stravovacích diét a hosťom ponúkla výlučne rastlinné jedlo, ktoré zahŕňalo vegánsky syr, šalát z repy a citrusov, a ako hlavný chod podávali pečené maitake huby s čiernou ryžou, tekvicou a karfiolom.

https://www.accessonline.com/

​Vo svojej úvodnej reči predseda filmovej akadémie David Rubin vyzval všetkých prítomných na chvíľku ticha pre Kobeho Bryanta, ktorý zahynul tento týždeň pri páde helikoptéry. Kobe sa zúčastnil na tejto akcii minulý rok, keď bol jeho film, Dear Basketball, nominovaný na sošku Oscara.

https://www.instagram.com/p/B71Y8clJaFq/?utm_source=ig_embed

Slávnostné vyhlásenie cien Oscar bude 9. februára 2020.

Najčítanejšie