Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šokujúca správa: Shannen Doherty prezradila, že má rakovinu vo 4. štádiu!
Zdielať na

Šokujúca správa: Shannen Doherty prezradila, že má rakovinu vo 4. štádiu!

Zdroj: www.ew.com

Všetci si mysleli, že túto zákernú chorobu už porazila...

Počas rozhovoru hviezda seriálu Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, prezradila, že posledných pár rokov potichu žije s rakovinou. Herečka bola prvýkrát diagnostikovaná s rakovinou prsníka už v roku 2015 a neskôr v roku 2016 odhalila, že sa rozšírila do jej lymfatických uzlín. Po mastektómii v roku 2016 a po ukončení liečby ožarovaním a chemoterapiou vo februári 2017 oznámila, že jej choroba bola potlačená.

Herečka cítila, že práve teraz je vhodný čas na to, aby otvorene prehovorila o svojom zdravotnom stave. Je to preto, že v súčasnosti sa nachádza uprostred súdneho konania proti State Farm a právne dokumenty, ktoré zaznamenávajú jej priebeh rakoviny budú už čoskoro zverejnené. "Radšej by to ľudia mali počuli odo mňa," povedala. „Nechcem, aby sa to prekrútilo, nechcem, aby to bol súdny dokument. Chcem, aby to bolo skutočné a autentické a chcem kontrolovať svoj príbeh. Chcem, aby to ľudia vedeli odo mňa.“

www.shared.com

​Doherty prechádzala liečbou aj počas nakrúcania nových častí seriálu BH90210. Napriek problémom sa však rozhodla byť súčasťou tohoto projektu, aby mohla vzdať hold svojmu priateľovi a kolegovi, zosnulému Lukovi Perrymu a inšpirovať aj ostatných, ktorí bojujú s rakovinou. "Pomyslela som si, že sa na mňa budú pozerať ľudia a povedia si, že ak ja môžem pracovať v 4. štádiu rakoviny, aj oni to dokážu. Náš život nekončí v okamihu, keď sa dozvieme svoju diagnózu."

Beverly Hills 90210 a Luke Perry

faceboook, Profimedia

Shannen Doherty veľmi držíme palce, aby sa jej podarilo konečne poraziť túto hroznú chorobu!

Súvisiace články

Najčítanejšie