Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Shannen Doherty prišli nové výsledky testov na rakovinu: Vôbec ju nepotešili!
Zdielať na

Shannen Doherty prišli nové výsledky testov na rakovinu: Vôbec ju nepotešili!

Zdroj: www.shared.com

O svojej liečbe informovala fanúšikov cez sociálne siete.

Shannen Doherty, ktorú poznáme z ikonických seriálov Čarodejky a Beverly Hills 90210, prišla v auguste 2015 so šokujúcou správou: "Áno, mám rakovinu prsníka a v súčasnosti podstupujem liečbu," povedala. "Pokračujem v správnej životospráve, v cvičení a naďalej ostávam pozitívne naladená. Som vďačná svojej rodine, priateľom a lekárom za ich podporu a samozrejme mojim fanúšikom, ktorí stoja pri mne."

Instagram

​Podstúpila dve kúry chemoterapie, na základe čoho jej následne vypadali všetky vlasy. Namiesto toho, aby nechala vyhrať chemoterapiu, rozhodla sa vziať veci do vlastných rúk a oholila si celú hlavu: "Prešla som niekoľkými fázami, najskôr som mala bob, potom mi spravili mohawk, to bol môj obľúbený vzhľad a nakoniec prišiel na rad holiaci strojček."

Zdá sa, že Doherty sa ukázala ako veľká bojovníčka. Začala opäť pracovať a tešiť sa z každej maličkosti, akou je jej prvý účes po liečbe.

www.instagram.com/theshando/

​Ako vám však potvrdí každý pacient s rakovinou, stále musíte absolvovať testy, ktoré nie vždy vyjdú tak, ako by ste chceli. Bohužiaľ, pre Doherty, tie jej nevyšli dobre.

V utorok v noci zavesila na svoj Instagram fotku, v ktorej odhalila výsledky testovTest z jedného tumoru bol dobrý. Z druhého... zvýšené hodnoty. To znamená, že naďalej ho budú sledovať a podstúpim ďalší test. Ale aj po tejto výzve zostávam pozitívna. Určite mi to pomáha usporiadať si veci a pripomína mi to, čo som sa naučila na ceste pri zdolávaní rakoviny. Ako som už povedala aj predtým, rakovina zmení váš život spôsobom, ktorý si nikto nikdy nedokáže predstaviť...

www.shared.com

Zatiaľ čo je Shanon stále pod dozorom pre zvýšené hodnoty, jedna vec je istá: Je to bojovníčka, ktorá veľmi otvorene hovorí o svojej liečbe:

https://www.instagram.com/p/BhKXUtlBuoL/?taken-by=theshando

Najčítanejšie