Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezda seriálu V siedmom nebi predčasne zomrela: Herec sa dožil len 21 rokov!
Zdielať na

Hviezda seriálu V siedmom nebi predčasne zomrela: Herec sa dožil len 21 rokov!

Čo sa mu stalo?

Lorenzo Brino, ktorý bol detskou hviezdou v populárnom rodinnom seriáli V siedmom nebi, zomrel pri dopravnej nehode. Podľa policajnej správy o tretej nad ránom stratil kontrolu nad svojím vozidlom a narazil do stĺpika pri ceste. Bohužiaľ, na mieste bol mŕtvy. Polícia naďalej pokračuje vo vyšetrovaní prípadu.

Brino, spolu so svojím bratom Nikolasom, hrali bratov dvojičky Davida a Sama Camdena v seriáli V siedmom nebi od roku 1999 až do 2007. Pôvodne tieto postavy hrali všetci zo štvorčiat - Lorenzo, Myrinda, Nikolas a Zachary - no neskôr sa pred kamery postavili už len Lorenzo a Nikolas.

Jeho sestra mu do neba poslala tieto slová"Pre môjho úžasného a šialeného brata. Možno si už preč, no je pravda, čo ľudia hovoria, že aj keď odídeš, nikdy nezabudneme. Povedať, že si bol požehnaním, je podhodnotením. Priniesol si mnohým svetlo do života a za svoj krátky život si toho toľko dokázal. Mala som tú česť, že som s tebou vyrastala bok po boku celých 21 rokov. Ver mi, keď poviem, že si ma občas poriadne hneval, ale zároveň si súčasťou mojich najcennejších spomienok. Som veľmi šťastná, že viem, že si ma miloval a navždy budem mať strážneho anjela po mojej strane. Odpočívaj v pokoji Lorenzo, milujem ťa a budem ťa milovať navždy.❤ "

https://www.instagram.com/p/B9nUQwBh3ag/

Strata mladého človeka je nekonečná, preto odpočívaj v pokoji Lorenzo.

Súvisiace články

Najčítanejšie