Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Doktor Idrisa Elbu tvrdí, že herec bude po vyliečení z COVID-19 imúnny: Čo je na tom pravda?
Zdielať na

Doktor Idrisa Elbu tvrdí, že herec bude po vyliečení z COVID-19 imúnny: Čo je na tom pravda?

Zdroj: theblast.com

Idris Elba informuje svojich fanúšikov o svojom zdravotnom stave.

Herec Idris Elba bol 16. marca pozitívne testovaný na koronavírus. Neskôr sa zistilo, že ochorenie COVID-19 má aj jeho maželka Sabrina Dhowre. Ani jeden z nich však nemá symptómy. 

https://twitter.com/idriselba/status/1242962428465254400?s=20

"Dúfam, že každý sa vyrovnáva s týmto... Momentálne som ešte stále v karanténe. Sab a ja sa stále cítime dobre, zatiaľ bez zmeny. Doktor nám povedal, že po karanténe budeme imúnni po nejakú dobu, keďže naše telá s tým bojujú. Chceli by sme sa vrátiť domov do Londýna. Držte sa," napísal. 

Stanú sa však ľudia po vyliečení z COVID-19 imúnni? Portál Yahoo zisťoval, ako to v skutočnosti je. "Je tu dôkaz od opíc infikovaných vírusom, ktoré si dokázali vybudovať imunitu. Veríme, že pri ľuďoch by to mohlo byť rovnako, nevieme však na ako dlho. Môžeme však dúfať, že pôjde o imunitu, ktorá bude trvať až rok," povedala doktorka Kavita Patel. 

nbcnews.com

Idris patrí k mnohým celebritám, ktoré sú pozitívne na koronavírus. Mnoho z nich, rovnako ako Idris, sú bez príznakov, za čo ich mnoho ľudí odsudzuje, pretože míňajú testy pre ľudí, ktorí sú skutočne vážne chorí. Čo si o tom myslíte vy? 

Najčítanejšie