Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prečo sľúbil Vin Diesel zosnulému Paulovi Walkerovi, že Rýchlo a zbesilo skončí desiatou časťou?
Zdielať na

Prečo sľúbil Vin Diesel zosnulému Paulovi Walkerovi, že Rýchlo a zbesilo skončí desiatou časťou?

Zdroj: mtv.com

Vin Diesel sa vyjadril, že filmy teraz potrebujeme viac, než kedykoľvek predtým. Novinka Rýchlo a zbesilo 9 sa do kín dostane až po tom, čo sa dá svet do normálu. Vin však prezradil, prečo svojmu zosnulému kamarátovi Paulovi Walkerovi sľúbil, že nakrúti presne 10 filmov o rýchlych autách zo série Rýchlo a zbesilo.

Nad Hollywoodom visí jeden veľký otáznik. Kedy budú mať všetky odložené filmy premiéru? Rýchlo a zbesilo 9 je momentálne naplánované na apríl 2021. "Možno by sme sa teraz nemali zameriavať na zárobok, ale na to, že žijeme na jednom svete a všetci týmto prechádzame spolu. Zapíšte si, že sa týmto filmom ukážeme. Rád sa ukazujem pre divákov a fanúšikov, pretože Boh vie, ako veľa pre mňa znamenajú," povedal Vin. 

celebbistro.com

Jeden z najlepších kamarátov a kolegov Vina Diesela, Paul Walker, zomrel v roku 2013 pri autonehode. Paul sa Vina pýtal, v koľkých filmoch chce hrať a Vin sa rozhodol, že 10 je magické číslo. Odkedy Paul zomrel, rozhodol sa, že tento sľub splní. "Pamätám sa na úsmev na jeho tvári, keď mi hovoril, že je to nemožné. Neskôr sme sa však rozprávali a ja som mu sľúbil, že sa tam dostaneme. Možno to vtedy nič neznamenalo, ale pre mňa to bol sľub môjmu bratovi. Rád by som tento sľub naplnil," prezradil. To, kam povedie budúcnosť rôznych filmov uvidíme časom. Niektoré sa možno presunú na streamingové služby, iné štúdia budú čakať. 

Najčítanejšie